Trakya Satır Et Restoranı, Edirne’de hizmet vermeye başlayarak yemek sektörüne yeni bir soluk getirdi.

 

Kısa sürede Avrupalı Türklerin de beğenisini kazanan “Trakya Satır Et” İşletmesinin sahibi Aziz Kezer, restoranda kebap, lahmacun, etli ekmek, biftek, pide ve kahvaltı gibi lezzetler sunuyoruz dedi. Kezer, iddialı oldukları ürünlerin biftekler, Konya etli ekmek ve fırın kebabı olduğunu vurguladı. Kezer, Restoranın fiyatlarının makul seviyede olduğunu ve bol ikramlarının bulunduğunu söylüyor. Restoran 7 gün 24 saat açık olacak şekilde 60 çalışan istihdam ediyor ve 300 kişiye aynı anda hizmet verebilecek kapasitede. Aileler ve çocuklar için özel alanlar ve menüler de sunuluyor.

 

7/24 AÇIK

Kezer, restoranlarının 7 gün 24 saat açık olduuğunu söyledi. 45 yıllık tecrübesiyle sektöre yatırım yapmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Kezer, Gurbetçilerimizi bekliyoruz, bize geldiklerinde hiç tereddüt etmesinler kendilerini evlerinde gibi rahat etsinler. Biz Restaurant'ımızda Edirne'nin en uygun fiyatlarını ve zengin menülerle hizmet vereceğiz diyen Kezer, önemli lezzetlerinin biftek, Konya etli ekmek ve fırın kebabı olduğunu belirtti. Restoranlarının 300 kişiye hizmet kapasitesi olduğunu müşteri memnuniyetinin ön planda olduğunu sözlerine ekleyen ''Kezer'' Ayrıca, çocuklar için özel menüler ve oyun alanlarınında olduğunu belirtti.

Kezer "Trakya Satır Et olarak, sadece mükemmel yemekler sunmakla kalmayıp Gurbetçilerimiz aynı zamanda sıcak ve davetkar bir atmosfer içerisnde Aile ortamında yepyeni bir damak lezzetinin deneyimini yapmış olacaklar. Kısacası Trakya Satır Et, lezzetin ve kalitenin buluştuğu bir Restorandır."Kısa sürede gurbetçilerimizin beğenisini kazanmak bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Çay ikramımız ücretsizdir illa yemek yemeye değil gurbetçilerimizi çay'ada bekliyoruz dedi. Mescit ve Abdesthanemiz misafirlerimizin kullanımada açıldığını söyleyen ‚SEZER‘ aynı zamanda gurbetçilerimize her konuda yardımcı oluyoruz. Aracları bozulduğunda yardımcıda oluyoruz dedi.

 

Adres:

Abdurrahman, Atatürk Blv, 22100 Edirne Merkez/Edirne, Türkei

7/24 Açık

Telefon: +90 284 235 29 22

Haber: Silayolu.com / Edirne