Hollanda'nın Bergen op Zoom kentinde, Pazar günü gerçekleşen bir düğün konvoyunda üç araca, "trafiği tehlikeye atma" nedeniyle el konuldu. Polis, bu araçlardan birinin gelin arabası olduğunu belirterek olay sırasında sekiz araca trafik cezası da kesildi.

 

Bir Polis memuru, tatil günü A4 otoyolunda yaklaşık on aracın trafiği tehkikeye attığını fark etti. Araçlar, tehlikeli sürüş davranışları sergileyerek trafik kurallarını ihlal etti. Kesintisiz çizgiyi ihlal ettiler, sağdan geçiş yaptılar ve emniyet şeridini kullandılar. Durum üzerine polis memuru, meslektaşlarından destek istedi ve konvoy araçları Bergen op Zoom'daki Saturnuslaan'da durduruldu.

 

Durdurma esnasında, polis ile düğün konvoyundakiler arasında gerginlik yaşandı. Bazı kişiler provokatif davranışlar sergileyerek içecek kutularını yola attı ve yüksek sesle müzik çaldı. Polis araçlara el koyma girişiminde bulunduğunda, araçların anahtarlarının kaybolduğu öne sürüldü. Bunun sonucunda, Alman plakalı üç kiralık araca el konulurken, sekiz kişi de trafik cezası aldı.

Kaynak: turkinfo.nl

Haber: Silayolu.com İbrahim Yırtmaz

Silayolu.com internet sitesinde paylaşılan haberlerin, kaynak linki verilmeden başka platformlarda paylaşılmasının veya video habercilikte kullanılmasının hukuki bir suç olduğunu hatırlatır! Bu uyarıyı dikkate almayan kişi ve kurumlar hakkında hukuki süreç başlatılacağını ifade etmek isteriz.