Almanya’dan Antalya’ya tatile gelen Türk asıllı Alman vatandaşı gurbetçi genç, Side Bulvarında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

Side Anadolu Hastanesi önünde park etmiş halde bekleyen tur otobüsüne arkadan çarpması ile meydana gelen feci kazada alkollü olduğu belirlenen araç sürücüsü ile arkadaşları yaralandı.

Manavgat ilçesine bağlı Side Mahallesi Kemer Bulvarında meydana gelen kazada 21 yaşındaki Muhammed Sait Tuncel yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Antalya- Alanya D-400 Karayolu güzergâhından gelerek Celal Bayar Bulvarı istikametine giden Salih Can Özdemir yönetiminde olan 07 ASD 346 plakalı otomobilin, hastane önünde refüje çarptıktan sonra patlak lastik ile 40 metre ileride yol kenarında park halinde bekleyen 35 HA 9595 plakalı tur otobüsüne sola arka kısımdan çarptı. Ön kısmı aracın altına girerek hurdaya döndü. Aracı kullanan Salih Can Özdemir ile arkadaşları olan Muhammed Sait Tuncel ile Haydar Bozdağ otomobil içerisinde sıkıştı. Aracın içinden çıkarılıp hastaneye kaldırılan gençlerden Muhammed Sait Tuncel yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Kazanın ardından aracı kullanan kişinin kendisi olmadığını dile getiren Salih Can Özdemir, araçtan çıkaran sağlık görevlisinin verdiği bilgi ile aracı kullanan kişinin kendisi olduğunu kabul etti.