Avusturya'ya da ikâmet eden karı-koca çiftin içerisinde bulunduğu araç, şofürün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu taklalar atarak şarampole yuvarlandı. Neyseki kazada yolcuların burnu bile kanamadı.

 

Kaza, 17.09.2024 Salı günü sabah 09.00 sularında Bulgaristan A4 (Meriç) otoyolu Yunanistan kavşağı ayrımı yakınlarında yaşandı. 

Kazanın, otoyolda hızla ilerleryen Bmw X6 marka aracın yağışlı ve kaygan zeminde şoförün otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu taklalar atarak 40 metre sürüklendikten sonra gerçekleştiği bildirildi. 

 

Aracın üç tekerleğinin araçtan ayrılmış olması, kazananın ne kadar büyük bir kaza olduğunu gözler önüne serdi.Neyseki sadece maddi hasarla atlatılan bu kazdan karı-koca çift burunları bile kanamadan kurtuldu. 

Silayolu.com ailesi olarak gurbetçi çifte geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 

Haber: Silayolu.com İbrahim Yırtmaz

Silayolu.com internet sitesinde paylaşılan haberlerin, kaynak linki verilmeden başka platformlarda paylaşılmasının veya video habercilikte kullanılmasının hukuki bir suç olduğunu hatırlatır! Bu uyarıyı dikkate almayan kişi ve kurumlar hakkında hukuki süreç başlatılacağını ifade etmek isteriz.