Kamyon şöförlüğü yapan Hüsamettin Karatekin, Çorum'a yük bıraktıktan sonra gece saatlerinde Sungurlu'ya dönerken yol kenarında bir sırt çantası olduğunu fark etti. Durup çantayı alan şoför Sungurlu'ya geldiğinde çantayı detaylı bir şekilde kontrol etti.

Çantanın içerisinde yüklü miktarda döviz, Türk parası, çok sayıda altın takı olduğunu gören kamyon şoförü, içerisinde telefon hattı olduğunu fark etti. Sım kart üzerinde araştırma yapan Karatekin, çantanın gurbetçi Serkan Karademir'e ait olduğunu belirledi.

Çanta sahibi ile irtibata geçen duyarlı vatandaş, ertesi gün çanta sahibini Sungurlu'ya evine kahvaltıya davet ederek çantayı sahibine teslim etti. Bu örnek davranışından dolayı Karatekin'e şükranlarını sunan Serkan Karademir, kamyon şöfürü ve ailesini Almanya'da ağırlamak istediğini, bunun için davet göndereceğini ifade etti.

Haber: Silayolu.com İbrahim Yırtmaz

Silayolu.com internet sitesinde paylaşılan haberlerin, kaynak linki verilmeden başka platformlarda paylaşılmasının veya video habercilikte kullanılmasının hukuki bir suç olduğunu hatırlatır! Bu uyarıyı dikkate almayan kişi ve kurumlar hakkında hukuki süreç başlatılacağını ifade etmek isteriz.