Türkiye'de yaşanan asrın felâketi sonrası yaralar birbir sarılmaya çalışılıyor.Depremin üzerinden 10 gün geçmesine rağmen arama kurtarma ekipleri enkaz altında bulunan depremzedeleri canlı kurtarmak ümidiyle canla başla gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.

Bununla birlikte normal hayata dönebilmek adına yetkililer tarafından gerekli önlemler ve çalışmalar yapılmaya devam etmektedir. Bizlerde görevimiz gereği siz değerli okurlarımız ve takipçilerimiz için en güncel haber ve bilgileri sizlere aktarma gayreti içerisindeyiz.

Silayolu.com olarak " yabancı plakalı aracım ile Türkiye'deyim depremden dolayı çıkış yapamadım ve sürem doldu. Bu konuda herhangi bir kolaylık sağlanıyor mu ? " gibi sorulara muhatap kalmaktayız.

Bizlerde bu sorunun cevabını gerekli mercilerle görüştük ve sonuç olarak resmi bir açıklama yapılmamış olsada depremden etkilenen ve araçlarını zamanında Türkiye'den çıkaramayan yabancı plakalı araç sahiplerinin, en yakın gümrük müdürlüklerine başvurmaları halinde yetkililer tarafından gerekli tüm kolaylıkların gurbetçi vatandaşlarımıza sunulduğunu belirtmek isteriz.