SİLAYOLU.COM SİZE KÖŞE YAZARLIĞI FIRSATI SUNUYOR.

SilaYolu.com  köşe yazarı arıyor! Sizin gibi. Yazmayı seven. SılaYolu ile ilgili ve Avrupalı Türkleri ilgilendiren her türlü. Güncel konuların icerisinde yazarlar arıyoruz. Yapmanız gereken tek şey. Hergun yazdığınız bir yazınızı SilaYolu.com’a göndermeniz yeterli olacaktır. Düşüncelerinizi anlatacağınız, inandıklarınıza inanacak kitleler bulmak istiyorsanız SilaYolu.com’un desteği arkanızda… 2002 yılından bu yana yayın hayatını sürdüren Avrupa’nın en köklü SılaYolu haber portalı olan SilaYolu.com , ‘Artık meydan Avrupalı Türkler’in’ diyor…

BU FIRSATI NASIL DEĞERLENDİRECEKSİNİZ? Dilediğiniz herhangi bir konuda (SılaYolu ile ilgili ve Avrupalı Türkleri ilgilendiren her türlü gündem le ilgili yazılar olabilir, mizah yazıları da olabilir) 1,5 sayfayı geçmeyecek şekilde köşe yazısı formatındaki yazınızı yazıp info@silayolu.com adresimize gönderin.Kendinizi o gün herhangi bir gazetede yazı yazan bir köşe yazarı yerine koyun.Günlük olayları izleyin ve yorumlayın.

İLK 5 KİŞİYE HEDİYELER VERİYORUZ..

Gönderdiğiniz bu metinler; her biri birbirinden değerli SilaYolu.com yöneticilerinden oluşan jüri tarafından Almanya’da okul tatilleri başlamadan ilk 10 başarılı metni seçilerek. Jüri’nin seçtiği ilk 10 isim www.silayolu.com okurlarının oylarına sunulacak. www.silayolu.com okurlarının seçtiği ilk 5 kişiye ise hediyelerimiz olacaktır.Seçilen ilk 4 kişiye DJIX PVS 705-74H – schwarz – Tragbarer DVD-Player

ve 1 kişiye GARMIN NAVIGATIONSSYSTEM NUVI 2545 EUROPA hediye edeceğiz.

İŞTE BÜYÜK FIRSAT

Her kim olursanız olun ister İşçi, ister köylü,ister öğrenci, isterse doktor, olmanız düşündüklerinizi aktarmanıza engel değil. İşte büyük fırsat; Kendinize ait bir köşeniz olmasını istiyorsanız yapmanız gereken tek şey bizimle irtibata geçmek. 

Aşağıdaki linke tıklayarak ilk yazınızı bize ulaştırabilirsiniz. Konu ve karakter sınırı yok. Düşünceye sansür yok! Yazar olabilmeniz için kriter yok. Yazınızı gönderdiğiniz an Silayolu.com ‘da yazmaya başlarsınız… Dilerseniz köşenizde kendi isim ve resminizi de kullanabilirsiniz. İşte tek tık ile ulaşabileceğiniz yazarlık kapısı… Kendi resminizi kullanmak isterseniz bir adet vesikalık resminizi yazınızla birlikte bize gönderebilirsiniz.

LAYOLU.COM GÖNÜLLÜ HABER YAZARI OLMAK İÇİN YAZILARINIZI

info@silayolu.com email adresimize göndermeniz yeterli olacaktır.

SilaYolu.com

21.02.12