Sılayolu Turk otomobil kulübü DTAC hizmette sınır tanımıyor.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, araba ve açık havaGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, araba ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar, çocuk ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, ayakta, araba ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, ayaktaGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, araba ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar, araba ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, araba ve açık hava

Bugun kapıkulede vatandaşlarımızla birlikte olan ve Bayrama özel vatandaşlarımıza lokma ve su dagıtan Turk otomobil kulübü DTAC, gurbetcilerimizi silayoluna bayramlasarak ugurladi.

Sılayolu Turk otomobil kulübü DTAC, kapıkulede vatandaşlarla bayramlaştı. Edirne de hotel Simşeginde katkılarıyla vatandaşlara su ve lokma ikram edildi.Gurbetciler sılayolu avrupa Turk otomobil derneğinin (DTAC) yapmış olduğu bu hizmetlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Sılayolunda gurbetcinin daima yaninda olan DTAC Turk otomobil dernegi baskani Sezai Koc, ” Gurbet bizim icimizde atesi hic sonmeyen bir sila hasretidir. Bir gurbetci olarak, sila hasreti ceken tum vatandaslarimizin duygularini tamamen paylasiyoruz. Silayolundaki tum gurbetcilerimizin , ekip arkadaslarimizla beraber, daima yanindayiz , sagligimiz ve omrumuz yettigi surece.” seklinde konustu.

DTAC.