Silayolu.com ve DTAC derneğinin ortaklaşa siz gurbetçilerimizin hizmetine sunduğu SILAYOLU APP’te ses getirecek yeni bir hizmet artık sizlerle.

 

SilaYolu rehberi ve bilimum yolculuk ile ilgili bilgiler dışında yeni bir hizmet eklenen APP’te artık gurbetçilerimiz anlaşmalı firmalarda, konaklama yerlerinde ve siz gurbetçilerimizin ihtiyac duyacağı alanlarda SILAYOLU İNDİRİM KARTI’nı hizmete sokmustur.

SILAYOLU İNDİRİM KARTI, AVANTAJ KART

Silayolu APP’in içinde aktif olup indirimleri bulunan firmalardan SILAYOLU APP kullanıcıları özel indirim ve kampanyalardan yararlanacaklar.

Başlangıc olarak Edirne’de bulunan Hotel Şimsek ile hizmet vermeye başlayacak SILAYOLU İNDİRİM KARTI, ilerleyen günlerde yeni indirimler ve kampanyalar eklenmeye devam edecektir

Bildiğiniz gibi Hotel Şimsek ile olan anlaşmamızda, silayolu.com üyesiyim diyen herkese oda başı %10 indirim yapılmakta idi. Bundan böyle SılaYolu APP’Kullanıcılarımıza özel olan ‘SILAYOLU APP’te bulunan AVANTAJ KART Sayesinde ‘HOTEL ŞİMŞEK’TEN bir indirim daha kazanacaklar. HOTEL ŞİMŞEK ‘e SILAYOLU APP’te bulunan ‘Avantaj kartını gösteren her SılaYolu APP kullanıcısı AVANTAJ Kart avantajlarından yararlanacaklar. Hotel Şimsek tarafından oda başı EXTRA 10 TL bir indirim daha almış olacaklar.

Bizi takip edin. ‘SILAYOLU APP’teki yenilikleri ve kampanyaları sakın kaçırmayın ‘SILAYOLU APP’ AVANTAJ Kartın Sunacağı Avantajlardan sizde yararlanın.

SILAYOLU APP Şimdi Apple Store ve Google Play’de Mağazalarından indirebilrsiniz.

Silayolu app indirmek için telefon modelınıze göre alttaki linklere tıklayınız

Android

https://play.google.com/store/apps/details…

iPhone – IOS

https://itunes.apple.com/nl/app/s-layolu./id899116374?mt=8