Bosbhorus

Özlem duyduğumuz güvenli ve temiz dinlenme tesisleri istanbul restaurant & Bosphorus hotel sizlerin emrinde.

YILLARDIR SılaYolu’nda Avrupalı Türkleri yalnız bırakmayan SılaYolu.com ve SılaYolu DTAC AVRUPA TÜRK OTOMOBİL KULÜBÜ, bu yıl da izine otomobilleri ile gidecek Avrupalı Türklerin yanında olacak.

SılaYolu AVRUPA TÜRK OTOMOBİL KULÜBÜ, sizleri bu yıl SılaYolu güzergahı üzerinde bulunan Sırbistan’ın Aleksinac kentinde en yeni ve en büyük Türk Tesisi olan İstanbul Restaurant & Bosphorus Otel Resort dinlenme tesislerinde hizmet verecek.

%100 Türk sermayesi ve %100 Türk sahibi ile, sizler için gerçek bir Türk yeri sunuyoruz. Yıllarca Sırbistan’da milletimizi sadece ismini kullandırarak SIRP tesislere çeken kuruluşların aksine biz sizlere gerçek Türk olan dinlenme tesislerine davet ediyoruz.

Sosyal Medya : https://www.facebook.com/bosphorushotel/?fref=ts

internet: www.bosphorushotel.rs

 

 İstanbul Restaurant & Bosphorus Otel Resort Dinlenme tesisi Türkiye Dış Ekonomi İlişkiler Kurulundan Üstün Performans belgesi almıştır.

İstanbul Restaurant & Bosphorus Otel (4Yıldız) dinlenme tesislerinde  tüm Avrupa’lı Türkler’in isteklerini karşılayacak hizmetler sizlerin emrinizdedir.
İşte bazı hizmetlerimiz şöyledir:
• Temiz, yeni, geniş ve güvenilir ortamlarda konaklama
• Ücretsiz WI-FI
• %100 Helal Ürünleri ile Istanbul Restoranı
• Türk mutfağı ve ürünleri
• Geniş ve güvenli Park Yeri
• Türk işletmecisi ve görevlileri
• Alış Veriş imkanı
• Spor faaliyetleri
• Çocuk Oyun Alanı
• Araç Servisi
• Benzinlik

Bu yıl yine SılaYolu’na çıkanların ilk adresi İstanbul Restaurant &Bosphoros Hotel ve SılaYolu.com /DTAC işbirliği altında sizlere hizmet etmeye hazır, Sizleri, Belgrad-Niş otobanı üzeri (Niş üzeri Aleksinac mevkii) Niş’e 20 km kala sağ yol üzerinde bulunan, İstanbul Restaurant ve Bosphoros hotel Resort Tesisleri’ne bekliyoruz.

TEMİZ, GÜVENLİ TEK KELİME İLE SÜPER TESİSLER

İkre grubu ve Fevfki DOO genel organizatörü Fevzi Şilik , 65 bin metrekarelik bir alana kurulu olan ve içersinde konaklama, yeme ve içme, dinlenme, spor faaliyetleri, Alışveriş imkanı, güvenilir, temiz ve helal bir dinlenme tesisi olgunu belirtti.

Fevzi Şilik bey sözlerine şöyle devam etti: Sınırları aştık ,hizmetimizde de sınır tanımadık, Boğazı Sırbistan ‘a getirdik. Buraya gelen vatandaşlarımız kendi evlerinde ki gibi rahat ve huzurlu olacaklardır dedi.

LEVHALARA DİKKAT & BELGRAD’A 190 KM
Belgrad – Niş istikameti üzeri 190 kilometre ve Niş kentine 20 kilimetre kala İstanbul Restaurant ve Bosphoros Sıla Yolu.com Tesislerini kaçırmanız neredeyse mümkün değil. Türkiye istikametinde yolun yarısı sayılan ve Bulgaristan – Yunanistan yol ayrımına varmadan, Sırbistan’daki tesislerimize gelin ve yorgunluğunuzu atın, yemeğinizi yiyin ve huzur içinde dinlenin.

Çok uzaklardan bile , İstanbul Rertaurant ve Bosphoros Hotel dev levhalarını ve direğini göreceğiniz gibi, tesislere gelmeden , İstanbul Restaurant ve Bosphoros hotel resort ve Sıla Yolu.com levhaları size tesislere kadar rehberlik edecek.

Bosphorus

Bosbhorus

 

İLETİŞİM

Adres Žitkovački put bb,18220 Aleksinac, Serbia
Telefon  +381 18 801 404; +381 18 801 303
Mobil  +381 64 867 26 25
E-posta recepcija@bosphorushotel.rs
Facebook www.facebook.com/bosphorushotel

http://www.bosphorushotel.rs/?page_id=344&lang=tr

NASIL GİDİLİR

İSTANBUL RESTAURANT & BOSPHOROS HOTEL SILAYOLU'NDA SİZLERİ BEKLİYOR.

FİYAT LİSTESİ

bosphorushotel-fiyatlarbosphorushotel-fiyatlar