Sınırdaki eviniz Hotel Şimşek’ten sağlık hizmeti.


S
ılaya dönüşte ilk durağımız Edirne’nin seçkin konaklama mekanlarından Hotel Şimşek, konuklarına özel avantajlar ve indirim olanakları sunuyor.

Üç yıldızlı, 120 yataklı yeşillikler içindeki konumuyla Hotel Şimşek, uzun yolculuğun yorgunluğunu gideren konaklama konforunu sunuyor. Odaları manzaralı, geniş ve ferah. Otelin restoranında dünya mutfağından ve geleneksel lezzetlerin servis edildiği yemekleri bulabilirsiniz. Otelin ücretiz ve güvenlikli otoparkını da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin karşısında bulunan Hotel Şimşek’in altında aynı zamanda eczane bulunmakta. Otel, beklenmeyen sağlık sorunlarına karşıda hastane, doktor ve eczaneye ulaşabilmek için çok elverişli bir konumda bulunuyor.Ayrıca Hotel ‘in eczanesinde Hotel misafirlerine sağlık hizmetleride sunuluyor.

Hotel Şimşek’e, Kapıkule’den TEM otoyolunu takip ederek ikinci sapaktan Edirne’nin Doğu girişinden ulaşılıyor. D100 Karayolu üzerindeki Hotel Şimşek, 48 oda ve 120 yatak kapasitesiyle hizmet veriyor.

Hotel Şimşek, Sılayolu üyesi gurbetçi konuklarını yüzde 10 fiyat indirimiyle ağırlıyor.

http://hotelsimsek.com.tr/