Geçtiğimiz günlerde Konya-Kırıkkale yolunda feci bir kaza meydana gelmişti.  Gurbetçi ailenin içinde bulunduğu araca TIR arkadan çarparak anneyi hayattan koparmıştı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuklarından da acı haber geldi.

 

Kaza, 19 Ağustos tarihinde Konya – Kırıkkale yolunun 180. km meydana gelmiş, sürücücü ve plakası belirlenemeyen TIR, iddiaya göre yol kenarında mola için park halinde olan Erkan Ö. idaresindeki Transporter marka minibüse arkadan çarpmıştı.Çevredeki diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine 112 sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

 

 

Ambulansla hastaneye kaldırılmıştılar

Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede anne Nurdan Ö. olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlemiş, çocuklardan durumu ağır olan Ömer A. Ö. helikopter ambulans ile Ankara’ya sevk edilmişti.

 

Kazada baba Erkan Ö. ve diğer üçüz çocuklar Nas Ş. A. Ö. (4), Eslem Ş. A. Ö. (4) ve Azad M. H. Ö. (4) ambulanslarla Kulu Bölge Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Durumu ağır olan çocuklardan Azad H. M. Ö. ilk müdahalenin ardından Konya’ya sevk edilmişti.

 

İki kardeşten acı haber

Kaza sonrası ağır yaralanan Ömer A. Ö. kaldırıldığı Ankara’daki hastanede Azad H. M. Ö. ise Konya’daki hastanede hayatını kaybetti.

İki kardeşin cenazesi Ankara’ya bağlı Haymana ilçesi Emirler Mahallesi Kesikkavak köyünde kılınan cenaze namazının ardından Aile Kabristanlığında yan yana toprağa verildiği öğrenildi.

Kaynak: arti33.com