Sıla yolu Eskimeyen Başkanla yolla devam kararı aldı. Sıla Yolu DTAC Avrupa Türk Otomobil Kulübü Derneği yeni yönetimini ve Başkanını seçti.

Resul Güvenci

Sıla yolu Eskimeyen Başkanla yolla devam kararı aldı. Sıla Yolu DTAC Avrupa Türk Otomobil Kulübü Derneği yeni yönetimini ve Başkanını seçti.

Dortmund – Sıla Yolu DTAC Avrupa Türk Otomobil Kulübü Derneği yeni yönetimini ve Başkanını seçti.
Sıla Yolu DTAC Avrupa Türk Otomobil Kulübü Derneği Türkiye’ye araçla seyahat etmeyi planlayan vatandaşlara hizmet sunuyor.
DTAC – AVD (Alman Otomobil Kulübü Frankfurt ) ile işbirliği içersinde ‘Bünyesinde bulunan Profesyonel Teknik ve İdari Ekibi ile Türkiye ve Avrupa ve Tüm İzin Yolunda, Uzman iş ortaklarıyla, Üyelerine, sorunsuz bir seyahat geçirmelerini sağlamaktadır.
Sıla Yolu DTAC Avrupa Türk Otomobil Kulübü Derneğinin eski ve yeni Başkanı seçilen Sezai Koç ve ekibi izin sezonunun yaklaşması sebebiyle izine karayolundan gidecek vatandaşlara yeni ve kaliteli hizmet sunabilmek için şimdiden ekibiyle birlikte kolları sıvadı.
Yapılan Genel Kurul seçimiyle tekrar oy çokluğuyla Başkan secilen tek aday Sezai Koç yeni ekibini kurarak NRW Gündem Gazetesine yapacağı hizmetleri ve yenilikleri paylaştı.
Sezai Koç“AVD Öncülüğünde ve AVD işbirliği ile ‘ Tüm Avrupa’da geniş servis ağımız ile müşterilerimize olay yerinde, hızlı çözümler sunuyoruz. Avrupa’nın tamamını kapsayan profesyonel ağımız sayesinde yanıt süremiz çok daha kısalır ve sürücülerimiz ihtiyaç duydukları yüksek kaliteli asistans hizmetlerini her an ve her yerde en kolay şekilde edinirler. Aynı zamanda müşterilerimizin tazminat masrafları ciddi oranda azalmaktadır. AVD işbirliği ile ‘Son derece tecrübeli tele-teknisyenlerimiz önce sorunu teşhis eder, sonra çabuk ve kolay çözüm önerilerini telefondan müşteriye iletir. Daha kompleks vakalarda, tele-teknisyenlerimiz sürücüleri çabuk ve güvenli bir şekilde en yakın yetkili servise yönlendirir. Tele-teknisyen ekibimizin telefondan sunduğu akıllı çözümler ile otomotiv üreticileri, sürücülerine vaat ettikleri yüksek kaliteli asistans desteğini çok düşük maliyetlerde sunmuş olur.
AVD işbirliği ile ‘ Sıla Yolu temel hedefini vatandaşlarımızın ,müşterilerinin gecikmeden yollarına devam etmelerini sağlayarak ve tamir masraflarını azaltarak, müşterilerinin sorunlarını vaktinde çözmek olarak tanımlar.
Türkiye genelinde Yol yardım hizmeti ‘ Türkiye’de ki iş partnerlerimiz ile en iyi şekilde gerçekleştirilmektedir dedi.
Koç“ AVD işbirliği ile ‘ Avrupa’nın neresinde olursanız olun’Ciddi motor arızaları veya araç gövde hasarları için çekim hizmeti verilir. Türkiye’de ihtiyaç duyulması durumunda Türkiye deki iş ortaklarımızla çekim hizmet ağı kullanılarak bu hizmet verilir. Gerkli hallerde ‘Araç, özel çekiciler ile en yakın gümrük ofisi veya servis istasyonuna çekme imkanlarının olduğuna dikkat çekerek, Bu hizmet eğer gerekli yedek parça serviste bulunmuyorsa anında sipariş verilir. Eğer müşterinin yedek parça temini veya parça değişim ihtiyacı varsa, ilk önce Türkiye’deki muhtemel kaynakları araştırıyoruz. Gerektiğinde yedek parcanızın teminini Avrupa dan sağlanmakta diye söyledi.
Başkan Sezai Koç “ Arızalı araçlar en yakın servise çekilir. Sıla Yolu, sigorta şirketine ilk incelmeden sonra detaylı bir “Hasar Raporu” gönderir.
Bu hizmet hasar masraf çizelgesi temel alınarak sağlanır. Hizmet aşağıdaki detayları kapsar: Eğer araçta büyük ölçüde bir hasar varsa ve aracın fiyatını aşıyor ise aracı Türkiye’de kati terk olarak bırakmak bir seçenektir. Sigorta, aracın müşterinin ikamet ettiği ülkeye gönderilmesi veya araç sahibinin aracı kullanmak üzere stabil durumda olduğuna veya aracın sürücü ile götürülmesine karar verir.
• Aracı Geri Gönderme: Gümrük ofisine çekildikten sonra, görevliler araç kaydını pasaporttan düşer ve araç sahibinin ikamet ettiği ülkeye veya herhangi başka bir yere aracın taşınması için onay verir.

DTAC SILAYOLU TÜRK OTOMOBİL DERNEĞİ ‘Tüm Avrupa ülkeleri Avusturya,Slovenya, Hırvatistan,Sırbistan, Bulgaristan, Makedonya,Yunanistan,Macaristan ve Romanya dahil ve Türkiye de ‘ ki partnerimiz SDASİST ile
7/24 Yol Yardımı ile her zaman Avrupalı Türkler’e hizmet vermekteyiz dedi.

Resul Güvenci /Dortmund