Balıkesir Edremit istikametinde seyir halinde olan yolcu otobüsünün devrilmesi ile 14 kişi hayatını kaybetti. 18 kişi ise yaralandı. Yaralılar, kaza yerine ulaşan ekiplerce farklı 5 hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

Balıkesir Edremit istikametine doğru giden yolcu otobüsünün yoldan çıkarak takla atması sonucu devrildi. Otobüsün devrilmesi ile 14 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Valiliğin duyurusu ile 18 kişinin yaralandığı bilgisine ulaşıldı.

Yaralıdan Acı Haber Geldi!

14 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 18 yaralının hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Ne yazık ki hastaneden acı haber geldi. Tedavi altına alınan yaralılardan bir kişi daha hayatını kaybetti ve kaza sebebi ile hayatını kaybedenlerin sayısı 15’e yükseldi.

Organize Sanayi Bölgesi çevre yolunda meydana gelen kazada şoför Kerem Başol ve ikinci şoför Cengiz Umut’ta hayatını kaybedenler arasında. Araçta ise toplam 32 kişinin olduğu belirtildi.

Fren İzi 40 Metre

Olay yerinde yapılan ilk incelemelere göre aracın 95 kilometre hız ile viraja girdiği ve yaklaşık 40 metrelik fren izi olduğu tespit edildi. Jandarmanın yaptığı inceleme neticesinde araç vinç ile yerinden kaldırıldı. Yolcuların eşyaları ise ekiplerce toplandı. Hastanede tedavi altına alınan 17 kişiden 3’ü ise taburcu edildi. Kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.