Türkiye’de Karayolları yol durumu.

 

 

Fatih Sultan Mehmet Köprüsünde yapılacak bakım, onarım ve asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle Avrupa-Asya yönü trafiğe kapatılacak olup, ulaşım diğer istikametten 2 şerit gidiş 2 şerit geliş olarak sağlanacaktır. Avrupa-Asya istikametindeki çalışma tamamlandıktan sonra köprünün Asya-Avrupa yönü trafiğe kapatılacak olup, ulaşım diğer istikametten 2 şerit gidiş 2 şerit geliş olarak sağlanacaktır. (27.06.2019-17.08.2019)

2 TEM Otoyolunun İzmit Doğu Kavşağı-Sapanca Kavşağı arasında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle 06:30-18:30 saatleri arasında İzmit-Adapazarı yönünde otoyol ulaşıma kapatılarak, trafik İzmit Doğu Kavşağından D-100 yolunu takip ederek Adapazarı Kavşağından tekrar otoyola yönlendirilmektedir.

3 TEM Otoyolunun Şekerpınar Kavşağı-Gebze Kavşağı arasında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle 21:00-06:00 saatleri arasında İstanbul-Ankara yönünde otoyol ulaşıma kapatılarak, trafik Çayırova Kavşağından D-100 yolunu takip ederek Gebze Gişelerden tekrar otoyola yönlendirilecektir.

4 Anadolu Otoyolunun Kaynaşlı Kavşağı-Bolu-Düzce İl Sınırı yolunun 6-10.km.leri arasında viyadüklerin köprü genleşme derzi yenileme çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul yönü trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

5 Ankara Çevre Otoyolunun Etlik Kavşağı-İvedik Kavşağı 0-4.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle İstanbul yönü trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten (Havalimanı istikameti) iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

6 Polatlı-Ankara yolunun 3-10.km.leri arasında üstyapı (BSK) yapım çalışmaları nedeniyle Polatlı-Ankara yönü trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

7 Konya-Aksaray yolunun 14-18.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

8 Marmaris Ayrım-Köyceğiz-Ortaca yolunun 30-33.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

9 Trabzon-Rize yolunun 25.km.sindeki Araklı Tünelinin Trabzon-Rize yönünde bulunan güney tüpünde yapılacak bakım onarım çalışması nedeniyle 25.06.2019 tarihinde 08:00-17:00 saatleri arasında tünel trafiğe kapatılacak olup, ulaşım servis yolundan sağlanacaktır.

10 Tortum-Oltu yolunun 38-42.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.