SIRBİSTAN’DA OYUNA GELMEYIN !

Avrupa’da yaşayan yüzbinlerce Türk, karayolundan Türkiye’ye gitme hazırlığı yapıyor.

Karayolundan gidenlerin sayısının giderek artmasını fırsat bilen bazı işletmeler, yollara yine sahte levhalar asarak Türk sürücüleri çekmeye çalışıyorlar.

Her yıl binlerce vatandaşımızın vatana ulaşmak için geçtiği ülkelerden bir tanesi de ‘Sırbistan,

Yıllardır SilaYolu’nun vazgeçilmez ülkesi olan Sirbistanda son yıllarda giderek mantar gibi ortaya çıkan bazı fırsatcı işletmeler,vatandaşları dolandırmanın peşindeler.

Gurbetcilerimiz tarafından ilk yıllarda rağbet gören bu işletmelerin gerek hijyen gerekse hesap acısından hiç de güvenilir yerler olmadıklarını vatandaşlarımız yaşayarak öğrendiler.

SılaYolu’nun en uzun yolu olan ülkesinde, insanlarımız kendi dillerinden ve kendi dinlerinden birilerini görmenin verdiği sevinçle bu tip dolandırıcılara kanmamalarının gerekiğinin altını çizmekte, hatırlatmakta fayda var.
 

GÜVENLİ TESİSLERİ TERCİH EDİN.

Eğer kısa bir dinlenmeyle yolunuza devam edeceksiniz OMV- MOL-SHELL gibi yerlerde dinlenin. Yok eğer uzun süreli bir dinlenmeye ihtiyacınız varsa, Belgrad içinde çok temiz ve uygun yüzlerce otelden birini tercih edebilirsiniz. Ayrıca ‘Yol üzerinde güvenilir tesisleride tercih edebilirsiniz.
 

Haber: SilaYolu.com
Çetin Kocager