Manisa'nın Salihli kentinde tali bir yolda iki araç kafa kafaya çarpıştı.Gerçekleşen trafik kazasında Avrupa'dan Türkiye'ye kesin dönüş yapan karı koca hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Manisa Salihli'de yaşanan trafik kazasında Ziya D. (60) yönetimindeki 45 AND 476 plakalı otomobil, H.S.(67) yönetimindeki 47- NDS-3 Hollanda plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada 45 AND 476 plakalı otomobilde yolcu konumunda bulunan Sabri Akşen (78) ve eşi Hatice Akşen(78) yaşamını yitirirken, her iki otomobil sürücüsüde yaralandı.

İhbar üzerine  kaza yerine gelen sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada, Sabri ve Hatice Akşen çiftinin olay yerinde hayatını kaybettiği belirtiği belirlenirken yaralıların Salihli Devlet Hastahanesine kaldırıldıkları belirtildi.

Kazayla ilgi soruşturma devam ederken, merhum ve merhumeye Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Haber: Silayolu.com

Kaynak:Salihli Haber

Silayolu.com internet sitesinde paylaşılan haberlerin, kaynak linki verilmeden başka platformlarda paylaşılmasının veya video habercilikte kullanılmasının hukuki bir suç olduğunu hatırlatır! Bu uyarıyı dikkate almayan kişi ve kurumlar hakkında hukuki süreç başlatılacağını ifade etmek isteriz.