Emre Patat’ın yaşam umutları tükeniyor. Isveç’te yaşayan ve 4 sene önce daha 19 yaşında iken kanser hastalığına yakalanan Emre kardeşimiz için yardım kampanyası düzenliyoruz!

 

SİZİN YARDIMINIZA VE DESTEĞİNİZE İHTİYACIMIZ VAR!

Emre kardeşimiz dört senedir kanser ile mücadele ediyor. Tedavisi çok masraflı ve şuan çok kritik bir dönemden geçiyor. Isveç devleti bu konuda hiç de yardımcı olmuyor açıkcası, ve üstüne tedavi için Almanya’ya yönlendiriyor bizi; ki buda desteksiz ve seans başı 40 000 isveç kronu gerektiriyor. Försäkringskassan (sigorta şirketi) tedavisi yurt dışında olduğu için yardımcı olmuyor.

Bize, İsveç’te Emre’ye 4 yıl boyunca sunulan sitotoksin (cellgift) tedavisin artık sonlandırması lazım. Çünkü artık vücudu sitotoksin (cellgift) tedavisi alacak gücü kaldırmıyor . İsveç doktorları ona tek seçenek olarak kolunu ampute etmek(!) istiyorlar.

 Almanya’daki tedavi ise, kardeşimize ikinci bir hayat şansı tanıyor, ama ampute riski hala var. Bu amaçla, sizlerin yardımı ile bir can kurtarmak için bu bağış kampanyası başlatıyoruz. Emre kardeşimizi Almanya’da tedavi olmak icin sizin desteklerinizi bekliyoruz. Seans başı 40 000 isveç kronu olan ve ayda bir defa uygulanan bu tedavi, haliyle hasta bir insana cok masraflı. Onun için her türlü yardımınız yararli olacaktır.

Yardım paraları toplandıktan sonra Emre ve ailesine bir hediye halinde gönderilecek, ve katkı sağlayan herkesin ismi not edilecek ki teşekkürler de sunulabilsin.

Bizim bu durumda yapabileceğimiz kardeşimizin bir derdini dindirmek. Para sıkıntısını azaltıp, hayatını para yuzunden kayıp etmemesini sağlamaktır.

Sizin hayır duanızı ve yardımlarınızı bekliyoruz.

Kampanya sorumlusu Serkan Cirik İsveç için swish numarası – 0708262305

Yurt dışı yardımlarınız için( İsveç dışı) IBAN SE4580000810596949398504

BIC (8 Harflı) SWEDSESS BIC (11 Harflı) SWEDSESSXXX