Baba evinden dönen gurbetçiler, Kapıkule sınır kapısında işlemlerini tamamladıktan sonra çalıştıkları ülkeye doğru yola çıkıyor.

Gurbetçileirn tercih ettiği , en popüler sınır kapısı Kapıkule' oluyor. Senelik izinlerini Bursa'da geçiren ve Almanya da yaşadığı şehre Kaiserslauterne'e  dönen Erdoğan ve Seher Taksin ailesi, dönüş yolculuğunu "özlem ve hasret" yolu olarak tanımladığını söyledi. 'Yaşadığımız üzüntü anlatılamaz' Sevdiklerini geride bırakmanın üzüntüsünü dile getiren Seher Taksin , şöyle konuştu: "Kalbimiz, ruhumuz, her şeyimiz burada kalıyor. Aslında yurt dışına çıkıyoruz. Allah geride kalanların yardımcısı olsun. Kalbimiz her zaman onlarla. yaşadığımız acıların, üzüntülerin anlatılması mümkün değil. Her yıl Aile ve memleket özlemi ile cıkıyoruz yollara Şahsım için öncelik aile ziyareti tabiki akabinde kısa bir tatil özlemle sevinçle gidiyoruz ve  hüzünlü bir dönüş.dedi.

Tüm bu zaman zarfında Silayolu.com’u   hep yanımızda hissediyoruz nitekim  öylede  Silayolu.com’un Whatsapp grublarında tüm bu yardım ve desteklerden dolayı bütün Silayolu.com ailesine  yani emeği geçen herkese ayrı ayrı Teṣekkür ediyorum ve iyiki varsınız diyorum. Allaha emanet olun sağgolun varolun.

Haber: Silayolu.com / Sezai Koç / Edirne

Whatsapp Grublarımıza katılmak ve sayfalarımızı takip etmek için ekteki linke TIKLAYIN

https://www.mybio.bio/silayolu