Acısıyla tatlısıyla bir izin sezonunun daha sonuna geldik.Her yıl olduğu gibi bu yılda Silayolu.com ve Sıla Yolu Avrupa Türk Otomobil Kulübü Derneği olarak sıla yolunda binlerce gurbetçi vatandaşımıza gerek yol güzergâhında yaşanan mağduriyetler konusunda gerekse seyahat öncesi internet sitemiz ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden güzergâh hakkında bilgilendirmeler yaptık.

2023 yılında 2 milyondan fazla gurbetçi vatandaşın Sıla Yolu üzerinden Türkiye’ye giriş yaptığı,onlarca vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve yüzlercesinin yaralandığı bir yıl oldu. Bununla birlikte sınır kapılarında yaşanan uzun süreli beklemelerde cabası oldu.

Silayolu.com olarak gurbetçi vatandaşlarımızın sıla yolunda ve hava yolunda yaşadıkları sorunları,problemleri ve önerileri dile getirmeleri adına başlattığımız ankete Avrupa’da yaşayan tüm gurbetçi vatandaşlarımızın katılım sağlamarını önemle rica ediyoruz.

Anket sona erdiğinde çıkan sonuçları Türkiye’de ki gerekli merci ve yetkililerle de paylaşacağımızı ifade etmek isteriz.

BU YAZIYA TIKLAYARAK ANKETE KATILABİLİRSİNİZ.