Silayolu com sevgili Gurbetciler hizmet ağını genişletiyor.

 

Sırbistan genelinde ve Sılayolu güzergahı üzerlnde ve Türkiyenin 81 ilinde hizmet ağımızı genişletiyoruz.Silayolu.com Sılayolu Avrupa Türk Otomobil Kulübü EurotürkAssist yol yardım hizmetlerini en iyi şekilde sunabilmek amacıyla sizler için erken yollara koyulduk ulusoy turizm ile dortmund tan başlayan yolculuğumuzda çetin kış şartlarına rağmen sizler için en son gelişmeleri topladık. Zor bir hizmet zor bir görevi yerine getirmek Avrupalı Türklerin yaz sezonunda fırsatcı tamirhaneler tarafından magdur olmalarını önlemek için çalışmalarımıza başladık.

Bosphorushotelle güclerimizi birleştirdik Bosphorushotel öncülüğünde ilk  Türk tamirhane servisimizi Nişte oluşturduk. Bosphorus Hotel sahibi Fevzi bey, e Sırbistanda Niş te 35 yıllık büyük bir servisi alarak güzel bir hizmete öncü olduğu için ve bize olan güveninden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bosphorushotel işbirliği ile Sırbistanda yol yardım hizmetleri verecek ilk Türk EuroTürkAssist yol yardımı servisimizi oluşturduk. 2018 de uzun süre kaldığımız sırbistanda bir çok olaylara şahit olduk, vatandaşlarımızın nasıl mağdur olduklarını yerinde tespit ettik.

Geçen sene başlatığımız yol yardım hizmetlerini daha iyi bir şekilde organize edebilmek ve en iyi şekilde yol yardım hizmetlerini Avrupalı türklere sunabilmek için çalışmalarımızı başlattık. Yol yardım hizmetlerimiz konusunda geniş bilgiyi www.euroturkassist.com web sitemizden edinebilirsiniz.

2017 de başladığımız yol yardım hizmetlerimizde Sırbistan genelinde Sılayolu güzergahı üzerinde ve tüm Türkiyede hizmet ağımızı genişletmeye devam ediyoruz. En iyi hizmeti sunabilmek için sizler için en iyisini yapmaya çalışmaktayız.

 

Bu seyahatinizde Adım adım Sılayolu 2019 Yollarla ilgili en son gelişmeleri sizler için kaleme aldık yollarla ilgili en son gelişmeleri silayolu.com internet sitemizden takip edebilirsiniz.  Yarın pirot bölgesinde ki yol çalışmaları ve tuneller hakkında yetkili makamlarla görüşerek en son bilgileri sizlere aktaracağız. Sırbistandan Selamlar Sevgiler. Sezai Koç Avrupalı Türklerin yol yardımı Eurotürkassist yönetim kurulu başkanı