DOLAR 48,61450,02%
EURO 56,18300,04%
ALTIN 6.714,24-0,09
BITCOIN 38205532.51976%
Kervansaray haber içi manşet üstü
Acıbadem yaz sezonu2026
ETA Türkiyeyolyardimi
Sıla Yolu’nda Macaristan–Sırbistan hattı rahatladı: Röszke ve Tompa’da 15 dakikanın üzerinde bekleme yok
  • Silayolu.com
  • Otomobil
  • Sıla Yolu’nda Macaristan–Sırbistan hattı rahatladı: Röszke ve Tompa’da 15 dakikanın üzerinde bekleme yok
1763 okunma

Sıla Yolu’nda Macaristan–Sırbistan hattı rahatladı: Röszke ve Tompa’da 15 dakikanın üzerinde bekleme yok

14 Eylül 2026 22:26
Sıla Yolu’nda Macaristan–Sırbistan hattı rahatladı: Röszke ve Tompa’da 15 dakikanın üzerinde bekleme yok
0

BEĞENDİM

Sıla Yolu sürücüleri için bu akşam olumlu haber Macaristan–Sırbistan sınırından geldi. 14 Eylül saat 16:32 itibarıyla izlenen Macar sınır kapılarında 15 dakikayı aşan bekleme bildirilmiyor. Röszke–Horgoš ve Tompa–Kelebia da rahat görünüyor.

Macaristan sınır verilerinin derlendiği güncel tabloda 14 Eylül saat 16:32 itibarıyla izlenen 15 sınır kapısının hiçbirinde Macaristan tarafında 15 dakikanın üzerinde bekleme bulunmadığı bildirildi.

Sıla Yolu açısından kritik geçişlerde durum şöyle:

Röszke–Horgoš otoyol kapısı: Her iki yönde 15 dakikadan uzun bekleme bildirilmiyor.

whatsapp haber hattı 400x50

Röszke–Horgoš karayolu: Her iki yönde 15 dakikadan uzun bekleme yok.

Tompa–Kelebia: Her iki yönde 15 dakikanın üzerinde bekleme görünmüyor.

Hercegszántó–Bački Breg: Aynı şekilde 15 dakikayı aşan bekleme kaydı bulunmuyor.

Ancak önemli bir ayrıntı var: Bu veriler Macaristan tarafındaki kontrol noktasını gösteriyor. Sırbistan tarafında oluşabilecek kuyruk veya işlemler toplam sınır geçiş süresini farklılaştırabilir.

Ayrıca bazı küçük sınır kapılarında vatandaşlık ve araç türüne ilişkin kullanım sınırlamaları bulunuyor. Bu nedenle herkesin alternatif küçük kapılara yönelmesi doğru olmayabilir. Örneğin bazı geçişler yalnızca Sırbistan, AB, AEA veya İsviçre vatandaşları ve serbest dolaşım hakkından yararlanan belirli aile bireylerine açık.

Sılayolu.com Uyarısı: Röszke veya Tompa’ya yaklaşan vatandaşlarımız için tablo şu anda olumlu; ancak sınır durumu hızlı değişebildiği için kapıya varmadan hemen önce tekrar kontrol etmekte fayda var.

Haber: Silayolu.com – Haber Merkezi

Foto: Yapay Zeka Temsilidir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.