Almanya’nın en yoğun otoyollarından biri olan Münih çevre yolu A99, bir köprünün yıkılması nedeniyle Kasım ayında 57 saat kapalı olacak. ADAC, sadece Münih’in değil, Avusturya’ya doğru seyahat eden sürücülerin de bu kapanıştan etkilenebileceği konusunda uyardı.
Münih çevresinde büyük trafik sıkışıklıkları bekleniyor. Münih (Almanya) şehrindeki sürücüler, A99 otoyolunun doğu kesiminin Haar yakınlarındaki eski B304 köprüsünün yıkımı için tamamen kapatılacak olması nedeniyle zorlu bir hafta geçirecek.
Kapanış, 20 Kasım Cuma günü saat 20:00’de başlayacak ve 23 Kasım Pazartesi günü saat 05:00’te sona erecek.
Bu süre zarfında, Münih-Güney ve Münih-Doğu kavşakları arasında her iki yönde de geçiş olmayacak.
Trafik şehir merkezine yönlendirilebilir
Yetkililer, kapanış nedeniyle birçok sürücünün Münih’in iç şehir yollarını kullanmasını bekliyor. B304, B471 ve Mittlerer Ring (Orta Ring) de sıkışık olabilir.
Münih Havalimanı, fuar alanları ve çevre ilçelere erişim de etkilenebilir.
Türkiye güzergahını takip edenler dikkat. Almanya’dan Avusturya üzerinden Türkiye’ye seyahat eden sürücülerin Münih çevresindeki güzergahlarını önceden kontrol etmeleri gerekiyor.
Yolcuların, mümkünse, kapanış sırasında bölgeden geçmemeleri ve seyahat etmeden önce alternatif güzergahları hemen değerlendirmeleri isteniyor.
Haber: Silayolu.com – Haber Merkezi
Foto: Yapay Zeka Temsilidir














