İstanbul Zeytinburnu’nda darp ve gasp edilen gurbetçi Hasan Nur (61) hayatını kaybetti. Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alınırken, olayı ölen adamın eşinin ve yeğeninin planladığı çapraz sorguda öğrenildi.

 

 

Olay, İstanbul Zeytinburnu Sümer Mahallesi’nde meydana geldi. 2 gün önce yurtdışından gelen 61 yaşındaki Hasan Nur, eşinin yeğeni olan 18 yaşındaki Yimurhan Y.’nın kendisini evine davet etmesiyle meydana geldi. Hasan Nur’un eve girmesiyle birlikte arkasından gelen 3 kişi, 61 yaşındaki adamı darp etmeye başladı.

Gurbetçi adam aldığı darbelerle yere yığıldı.Daha sonra olayı planlayanlardan biri olan yaralanan adamın yeğeni Yimurhan Y., olayı ihbar etmesiyle birlikte olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptığı ilk müdahalede Hasan Nur’un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

 

 

Olayı eşinin ve yeğeninin planladığı ortaya çıktı

Gerçekleşen olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, olayın Hasan Nur’un eşi ve yeğeni Yimurhan Y. tarafından planladığını belirledi. Çalışmaların ardından aralarında Yimurhan Y.’nin de aralarında bulunduğu 6 kişi gasp ettikleri paranın bir kısmıyla birlikte yakalanarak gözaltına aldı.

 

Haber: Silayolu.com

Kaynak: iha.com.tr

Silayolu.com internet sitesinde paylaşılan haberlerin, kaynak linki verilmeden başka platformlarda paylaşılmasının veya video habercilikte kullanılmasının hukuki bir suç olduğunu hatırlatır! Bu uyarıyı dikkate almayan kişi ve kurumlar hakkında hukuki süreç başlatılacağını ifade etmek isteriz.