Bulgaristan’da iki tırın karıştığı kazada 58 yaşındaki Ukraynalı tır şoförü ve 28 yaşındaki Türk vatandaşı Sedat Saday hayatını kaybetti.
Bulgaristan’da Lukovit-Petrevene arasında meydana gelen trafik kazasında, Mardin Nusaybin Girmeli Köyü nüfusuna kayıtlı Sedat Saday hayatını kaybetti.Kazanın ardından olay yerine giden ekipler, yapılan müdahalelere rağmen Sedat Saday’ın ve Ukraynalı şoförün olay yerinde hayatlarını kaybettiği öğrenildi. Nusaybinli genç şoförün cenazesi memleketinde toprağa verildi.
Haber: Silayolu.com İbrahim Yırtmaz
Silayolu.com internet sitesinde paylaşılan haberlerin, kaynak linki verilmeden başka platformlarda paylaşılmasının veya video habercilikte kullanılmasının hukuki bir suç olduğunu hatırlatır! Bu uyarıyı dikkate almayan kişi ve kurumlar hakkında hukuki süreç başlatılacağını ifade etmek isteriz.
1
Dolandırıcılar Sahte Evlilik İle Gurbetçi Vatandaşın 32 Dairesini Elinden Aldılar.
37976 kez okundu
2
Türkiye’ye Giden Araç İçerisinde Beyan Edilmeyen 60 Bin Avro Yakalandı
21296 kez okundu
3
Gurbetten Memlekete Geldi, Acı Haberle Yürekler Dağlandı.
18605 kez okundu
4
Trajik Olay: Üç Çocuk Annesi Gurbetçi Kadın Hayatına Son Verdi.
16252 kez okundu
5
Avusturya’da Yaşayan Gurbetçi, Almanya’da Yaşayan Gurbetçinin Başına Bela oldu.
13866 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.