Almanya'dan tek başına yola çıkan gurbetçi genç Kapıkule Sınır Kapısı'na 30 kilometre mesafede Bulgaristan'da trafik kazası yaptı.

Olay, 17 Temmuz öğlen 12.00 sularında Türkiye Kapıkule Sınır Kapısı'na açılan Bulgaristan'ın Kaptan Andrevo Sınır Kapısı'na 30 kilometre mesafede A4 otoyolunda gerçekleşti. 

Aşırı hızlı ve uykusuz olduğu öğrenilen BMW şöförünün sağ şeritte yol bakımı yapan karayollarına ait araca arkadan çarptığı bildirildi.

Kaza sonrası genç Bmw sürücüsünün ailesini arayarak durumdan haberdar ettiği ve bilincinin açık olduğu belirtilerek hastahaneye kaldırıldığı aktarıldı.

Sıla Yoluna çıkacak olan vatandaşlarımızı, trafik kurallarına uymalarını ve uykusuz kesinlikle seyahat etmemeleri konusunda önemle uyarıyoruz.

 

Haber: Silayolu.com İbrahim Yırtmaz

Silayolu.com internet sitesinde paylaşılan haberlerin, kaynak linki verilmeden başka platformlarda paylaşılmasının veya video habercilikte kullanılmasının hukuki bir suç olduğunu hatırlatır! Bu uyarıyı dikkate almayan kişi ve kurumlar hakkında hukuki süreç başlatılacağını ifade etmek isteriz.