Almanya, Fransa, Belçika gibi Türklerin yoğun yaşadığı ülkelerde okulların tatile girmesiyle gümrüklerde yine uzun kuyruklar oluştu.
EDİRNE – Almanya, Fransa, Belçika gibi Türklerin yoğun yaşadığı ülkelerde okulların tatile girmesiyle Türkiye’ye gelişleri arttı.
Yıllık izinlerini geçirmek üzere yaşadıkları ülkelerden yola çıkan Türk vatandaşlarının özellikle Kapıkule Sınır Kapısı’nı kullanarak yurda girişleri esnasında uzun kuyruklar oluştu.
Ocak, yurda gelişlerin daha da arttığı dün geceden bugün 19.00’a kadar 4 bin aracın giriş işlemi gördüğünü belirten yetkililer, bu sayının geçen yılın aynı dönemine göre 800 araç fazla olduğunu söylediler
1
2025 Türkiye – Almanya Arası Gümrük Limitleri
81171 kez okundu
2
Sıla Yolunda Feci Kaza: Baba ve Oğlu Hayatını Kaybetti.
43125 kez okundu
3
Gurbetçi Vatandaş Sınır Kapısında Hayatını Kaybetti: “İnsan Hayatı Bu Kadar Ucuz Olamaz”.
29751 kez okundu
4
Türkiye’den gelen araçta 100 bin adet sigara yakalandı.
29677 kez okundu
5
Türkiye’ye Giden Araç İçerisinde Beyan Edilmeyen 60 Bin Avro Yakalandı
29562 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.