DOLAR 39,8503 -0.01%
EURO 47,1313 0.09%
ALTIN 4.271,27-0,10
BITCOIN 4251981-0.12686%
ETARENTACAR
Duru Bulgur
ETA Türkiyeyolyardimi
108 okunma

Dalgınlık kaza getirdi

2 Eylül 2014 23:17
0

BEĞENDİM

Egetürk

TATİLLERİNİ geçirmek için Türkiye’de bulunan Güral Ailesi, TEM Otoyolu’nda kaza yaptı. Kazada biri ağır, beş kişi yaralandı.

Önceki gün saat 18.00 sıralarında TEM Otoyolu’nun Bolu Cankurtaran mevkisinde Aysel Güran’ın kullandığı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önünde seyreden TIR’a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle TIR’ın kabini orta şeride dönünce arkadan gelen başka bir otomobil de TIR’a çarparak emniyet şeridinde ters döndü. Üç aracın karıştığı kazada Böblingen’de yaşayan ailenin içinde bulunduğu otomobil hurdaya döndü. Araçta bulunan sürücü Aysel Güran ile Emine Güran, Halil Güran, Oğuzhan Güran ve Merve Güran yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.