Sabah saatlerinde 5.3 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından bir deprem daha oldu. Çanakkale’nin Ayvacık açıklarında 5.3 büyüklüğünde bir deprem daha oldu.
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre Çanakkele’nin Ayvacık ilçesinde 5.3 büyüklüğünde ikinci bir deprem daha meydana geldi. Yerin 7.01 km derinliğinde meydana gelen deprem birçok yerden hissedildi.
06.51’DE İLK DEPREM
Ege denizi açıklarında Ayvacık ilçesi yakınlarında saat 06.51’de meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki deprem çevreden de hissedildi. İkinci bir deprem ise Ayvacık açıklarında yine 5.3 büyüklüğünde meydana geldi. Meydana gelen 5,3 şiddetindeki deprem bir çok ilde paniğe sebep oldu. Merkez üssü Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıkları olan deprem 06.51 sıralarında 7,5 kilometre derinlikte yaşandı. Çanakkale başta olmak üzere İzmir, Bursa ve İstanbul’da da hissedilen deprem kısa süreli paniğe sebep oldu. Çanakkale’de Afad ve Umke ekipler araştırma başlattılar.
Çanakkale’ye 30 kilometre mesafedeki Bayırköy ile yakınlarındaki Çamköy’de de birçok ev hasar gördü, ahırdaki hayvanlar telef oldu. Deprem Muğla, Aydın ve İzmir’de de hissedildi.
1
Dolandırıcılar Sahte Evlilik İle Gurbetçi Vatandaşın 32 Dairesini Elinden Aldılar.
41957 kez okundu
2
Didim’de Korkunç Kavga: Gurbetçi Genç Yoğun Bakıma Alındı.
34865 kez okundu
3
Alkollü Sürücü, Gurbetçi Ailenin Aracına Çarptı: 3 Yaralı.
30518 kez okundu
4
Samsun’da Feci Kaza: 12 Yaşındaki Türk Çocuğu Şoför Hayatını Kaybetti, 3 Yaralı.
24406 kez okundu
5
Eskişehir’de Gurbetçi Kadına Türk Ehliyeti Cezası: İsviçre Ehliyeti Kabul Edilmedi.
23689 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.