Sırbistan Preševo Sınır Kapısı gümrük memurları, 25 Nisan Cuma günü polisle işbirliği yaparak bir yolcunun bagajında 81 bin 750 avro nakit parayı kaçırma girişimini önledi.
Olay, ülkeye girişte muayene için gelen bir aracın sürücüsü ve tek yolcusunun gümrük memurlarına beyan edilecek bir şeyi olmadığını ve izin verilen miktarda nakit taşıdığını söylemesi sonrası detaylı incelemede ortaya çıktı.Yapılan detaylı incelemede, yolcunun bavullarının birinde beyan etme niyetinin olmadığı 81 bin 750 avro nakit para tespit edildi.
Yolcuya 10.000 avro iade edilirken geri kalan 71 bin 750 avro nakit para yetkili mahkemenin kararı doğrultusunda daimi olarak haczine karar verildi.
Silayolu.com internet sitesinde paylaşılan haberlerin, kaynak linki verilmeden başka platformlarda paylaşılmasının veya video habercilikte kullanılmasının hukuki suç olduğunu hatırlatırız! Bu uyarıyı dikkate almayan kişi ve kurumlara karşı hukuki süreç başlatılacaktır.
1
Gurbetçi Vatandaş Karakolda Hayatını Kaybetti.
26462 kez okundu
2
Almanya’da Gurbetçi Kayınbaba ve Damadı Öldürüldü.
24708 kez okundu
3
Gurbetçi Genç Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti.
20769 kez okundu
4
Düğün Konvoyuna Katılan Gurbetçilere Ait 20 Araç Trafikten Men Edildi.
19447 kez okundu
5
Almanya’da 21 Yaşındaki Engelli Türk Kızı Uçaktan İndirildi. Detaylar Haberde.
18319 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.