
Temmuz ‘un 7’sinden itibaren Almanya başta olmak üzere bir çok Avrupa ülkesinde Okulların tatile girmesiyle birlikte izinciler yollara koyuldular.
İzinciler bugün öğle saatlerinden itibaren sınır kapılarına ulaşmaya başladılar. Macaristan, Sırbistan, Makedonya güzergahını tercih eden yolcular, Sınırlarda uzun kuyruklar oluşturmaya başladılar. Sınırlardaki yoğunluk pazar akşamına kadar devam etmesi bekleniyor. Makedonya nın Tabanovce sınır kapısında saat 14:00 itibariyle yığılmalar başladı. Ancak her hangi bir sorun yaşanmadı.Yoğunluk hızlı bir şekilde eritildi.
Haber. SılaYolu.com 11.7.14
1
2025 Türkiye – Almanya Arası Gümrük Limitleri
82208 kez okundu
2
Sıla Yolunda Feci Kaza: Baba ve Oğlu Hayatını Kaybetti.
43476 kez okundu
3
Son Sılayolu Yolculukları Oldu: Gurbetçi Aileden 3 Kişi Hayatını Kaybetti.
35848 kez okundu
4
Gurbetçi Vatandaş Sınır Kapısında Hayatını Kaybetti: “İnsan Hayatı Bu Kadar Ucuz Olamaz”.
30052 kez okundu
5
Türkiye’den gelen araçta 100 bin adet sigara yakalandı.
29932 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.