Sılayolu ekibimiz sizler için Frankfurtdan yola çıktı.

Sezai Koç,Ferit Odabaş,Nihat Kandemir ve Kameraman arkadaşımız Ahmet Karakaş yol boyunca çekimler yapacaklar yol üzerindeki konsolosluk ve elçiliklerimize uğrayarak röpörtajlar yapacaklardır.

Arkadaşlarımıza Hayırlı yolculuklar dileriz…

Sılayolu.com farkıyla bizi iziemeye devam edin. Ne yapıyorsak sizler için yapıyoruz…

SılaYolu
Her yıl izin döneminde tekrarlanan ve Sılaya uzanan uzun, heyecanlı bir yolculuk….
Yolculuktan çok daha maceralı , sıkıntılı ve çileli olan bu süreçte vatandaşlarımızın artık bir Rehberi var. Sizin Yardiminiza kosacak olan bu Rehberin adı da ‘Sıla Yolu Avrupa Türk Otomobil Kulübü’

‘Sıla Yolu Avrupa Türk Otomobil olarak, öncelikle Avrupa genelinde yaşayan vatandaşlarımıza rehber olma misyonunu üstlenmiş ve bu sorumlulukla hayata geçilirmiştir.

‘Sıla Yolu Avrupa Türk Otomobil Kulübü’ amacı: Avrupalı Türkleri her konuda bilgilendirmek: SılaYolunda yeni çıkan Trafik yasaları,En son gelişmeler, SılaYolunda bizleri neler bekliyor, neler değişti, Gümrük mevzuatları ile en son gelişmeler,Dikkat edilemesi gereken hususlar gibi önemli konuları ele alacağız. Diğer yandan aynı zaman da vatandaşlarımızın yaşadıkları sorunlara ortak olacağız,Sorunlara cözüm üreteceğiz.
Bununla birlikte en kısa zamanda Asistan hizmetleri de vereceğiz. Yani yol yardım hizmetleri ve yol sigortası hizmetleri gibi daha bir çok hizmetlerimizde olacak.

ISTIKAMET SILAYOLU – SILAYOLU PROGRAMI 2015

Silayolu Programızda izinlerini Türkiye ye kendi aracları ile gitmeyi tercih eden vatandaşlarımızın yaptığı yolculuğun hikayesini ekranlara taşırken, asıl amaç bu yolculukta vatandaşlarımızın karşılaşacakları sorunlara rehberlik etmek, onları bilgilendirmektir.

Yani yolculuk esnasında karşılaşacakları resmi,gayri resmi tüm sorunlarına cözüm bulmaya calışırken, aynı zamanda bu yolculukta sadece zorluklar olmadığını ve bu meşakatli yolun nasıl daha keyifli hale gelebileceği konusunda bilgilendirmektir.İzinciler bu programda yolculuk esnasında ihtiyaçları olan resmi izin ve evraklar,araçlarında bulundurmaları gerekenler,yol boyunca hangi ülkede ne gibi sorunlarla karşılaşabilecekleri, bunları nasıl cözebilecekleri, zor durmda kaldıklarında aramaları gereken yerler, ve geçecekleri her ülke ilgili genel bilgiler gibi tüm sorularının cevablarını bu programda bulacaklar.

Yolculuğumuz örnek teşkil edecek bir yolculuk olmasını diliyorum.Yolculuğumuz Frankfurttan başlayıp Edirne’de bitecek.

Silayolu Dernegi Baskani,
Sezai Koc