Bu yıl yaz sezonunda Avrupa’dan Türkiye’ye yine rekor seviyede vatandaşımızın yolculuk yapması bekleniyor.

 

Uçak biletlerinin yaz aylarında fahiş fiyatlara satılması nedeniyle ,Senelik izinlerini Türkiye’de geçirmek isteyen Avrupalı Türkler karayolculuğunu tercih ediyor. Geçtiğimiz sezon karayolunda seyahat edenlerin oranı daha çok fazlalaştı. Karayolundan seyahat edeceklerin bu yıl dahada artması bekleniyor. Kısaca ‘2020 yılı yaz sezonunda’da  manzara pek değişmeyeceğe benziyor. 2020’de Kara yolunu kullanacak olanları neler bekliyor? Bir bakalım:

2019 yaz sezonunda EuroTürkassist.com Avrupalı Türklerin Yol Yardımı’nın SılaYolu güzergahında sunduğu yol yardım hizmetleri vatandaş tarafından taktir ve memnuniyetle karşılandı. Araçları bozulan bir çok vatandaşa yol yardım hizmetleri verilirken bunun yanı sıra sosyal dayanışma yada önem verildi. Yolcular arasında pasaportunu unutanlar, araclarının evraklarını unutanlar, pasaport sürelerini geçirenler yine çoğunluktaydı. SılaYolu Avrupa Türk Otomobil Kulübü EuroTürkassist vatandaşların karşılaştıkları bu tür sorunlarada yardım elini uzattı , bir çok vatandaşa pasaportlarını ve evraklarını ulaştırmada yardımcı oldu. Belgrad’ta bir restaurant ta 4 euro ile birlikte para cüzdanını unutan vatandaşın parasını ekibimiz vatandaşın parasını istanbulda sahibine teslim etti. Pasaport sürelerini geçiren ve Türkiye yoluna devam edemeyen bir çok gurbetçilerimizede Belgrad tan uçakla istanbul a uçmaları sağlandı.Birçok vatandaşımızın mahkemelerdeki tercümanlık işlerine kadar birçok konuların çözüme kavuşturulmasını sağladık.

Geçtiğimiz yıl Sırbistan sınırlarında Türk polislerin sınırda görev yapması ‘Sırbistan’da Sınır geçişlerinde yine zaman zaman sıkıntılar yaşansada Türk sürüceler fazla aranmadan ülkeye geçiş yaptılar.

Genel olarak baktığımızda ‘Macaristan ,Sırbistan ve Bulgaristan 2019 yılında yine en sorunlu ülkelerin başında geldi.  Malesef bir çok sürücünün sorumsuz davranması trafik kurallarını ihlal etmesi, uykusuz ve yorgun araç kullanması bir çok sorunları birlikte getirdi. Uykusuz ve yorgun araç kullananlar ölümlü kazalara neden oldular. Bir çok oçaklar söndü. Karayolunda geçen yılda bir çok vatandaşımızı kaybettik. SılaYolu Avrupa Türk Otomobil Kulübü EuroTürkassist olarak yaşanan sorunlara ve sıkıntılara çözümler getirerek bir çok gurbetçimize yardım elimizi uzattık, her konuda gurbetçilerimizin yanında olduk, yolda kalan araçlara yerinde müdahale ederek tekrar yola devam etmelerini sağladık.

2019 Yılında bize olan güven ve Bize üye olmamalarına rağmen gelen yardım çağrılarında ki taleplerde çok olunca ‘ bizden yardım isteyipte yardımlarına koşamadığımız yetişemediğimiz vatandaşlarımızda oldu. Bizim yetişemediğimiz vatandaşlarımızın sorunlarınıda İş partnerimiz destekçimiz Bosphorushotel sahibi Fevzi Şilik bey ve YTB nin destekleriyle çözüme kavuşturduk. Buradan Fevzi bey’e ve YTB Başkanı Sayın Abdullah Eren bey’e  bize verdikleri desteklerden dolayı  Teşekkür etmek istiyorum.

2020 yaz sezonu için Eurotürkassist Avrupalı Türklerin Yol Yardımı olarak Avrupalı Türklere yeni kampanyalar hazırladık.

Bizim SılaYolcularımıza tavsiyemiz.  Yolda yaşanabilinecek kötü senaryolara karşı kendilerini garanti altına almaları ve eurotürkasist in yol yardımı paketlerinden birini ek olarak  almaları.

Kötü senaryolara karşı seyahati güvence altına almanın yolu eurotürkassist’in yol yardım paketlerini almaktan geçiyor. 

www.euroturkassist.com Bizimle Yolda Kalmazsınız

Her yıl Sılayoluna çıkan yüzbinlerce vatandaşımız yolculuk esnasında yaşayabilecekleri aksiliklere karşı yol yardım sigortası yaptırmaktalar, Ancak bazı sigortalar malesef güzergah üzerinde bulunan ülkelerde arzulanan hizmeti veremiyorlar , Bazen yurt dışı seyahatleri planlanan gibi gitmeyebiliyor. Plan dışı oluşan kötü senaryolara karşı karayolunda yapılacak karayolculuğu seyahatini güvence altına almanın yolu ise Eurotürkassist’in yol yardım paketlerinden birini almaktan geçiyor.

Kötü senaryolara karşı seyahati güvence altına almanın yolu eurotürkassist’in yol yardım paketlerini almaktan geçiyor.  . Hemen Üye olun Kampanya fiyatlarımızdan faydalanın. www.euroturkassist.com Bizimle yolda kalmazsınız

Haber Merkezi