Edinilen bilgilere göre; kaza 02.09.2016 Cuma günü öğle saatlerinde Türkiye sınırına 150 km kala meydana geldi.

 

Almanyanın   Horn- Bad Meinberg şehrinden Türkiye’ye tatile giden Mahmut Ünlü 2 kızı ile birilikte  01.09.2016 Persembe Aksam 16:00 da Horn- Bad Meinberg den memleketleri Ordu ya doğru yola çıktılar

Ünlü ailesi Kapıkuleye 150 km kala kaza geçirdi.

Edinilen bilgilere göre; kaza 02.09.2016 Cuma günü öğle saatlerinde Türkiye sınırına 150 km kala meydana geldi.

Kazada 62 yaşındaki Mahmut Ünlü ve 2 kızı hafif yaralandı.

62 yaşındaki Mahmut Ünlü önünde giden araçı sollamak için sol şeritte ilerlerken arkadan gelen bulgar plakalı araba arkadan sıkıştırdı. Mahmut Ünlü’ Otoyolun sağ şeridine geçmek isterken bir başka araba sağdan sollama yaptı. Mahmut Ünlü o anda sağ tarafından gelen arabaya çarpmamak için direksiyonu sola çevirince  direksiyon hakimiyetini  kaybederek arabanın 360 derece dönmesiyle yol kenarındaki tarlaya uçtu.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Mahmut Ünlü, Şükürler olsun ki ben ve 2 kızım arabadan sağ sağlim kurtulduk dedi.

Kazadan sonra üyesi oldukları ADAC Otomobil Kulübünü arayan Mahmut Ünlü, bir cekicinin geldiğini arabayı tamirhaneye çektiklerini , daha sonra bana arabanın kullanılamaz durumda olduğunu ve hurdaya verilmesi gerektiğini söylediler. ADAC bana sınıra kadar  kiralık araba verebileceklerini ondan sonra memlekete kadar yolculuk masraflarını kendim karşılamam gerektiğini söylediler. Ünlü ‘ Arabamı Bulgaristan’da bırakarak kendi imkanlarımla istanbula giderek ordan da memleketim Orduya Otobüsle devam ettim.dedi. Ünlü Memleketten dönünce hakkımı arayacağım dedi.

 

Haber: FIRAT ÜNLÜ

Horn- Bad Meniberg

Resimler : Fırat ünlü