Hotel Şimşek çalışanları ince bir konukseverlik örneğine imza atıyor.

Kapıkule ve Pazarkule sınır kapılarından anayurda adım atan gurbetçilerin ilk durağı olan ‚Edirne’de hizmet veren Hotel Şimşek’te SılaYolcuları uzun bir yolculuğun ardından güzel bir uykunun keyfini çıkararak ,dinlenmiş olarak yollarına devam ediyorlar.

SılaYolu misafirleri restoranda güzel bir sabah kahvaltısının veya güzel bir akşam yemeğinin keyfini çıkarıyorlar.

Edirne şehir merkezine 6 km mesafede bulunan Hotel Şimşek, misafirlerine konforlu bir konaklama imkanı sunuyor. Toplam 48 oda ile misafirlerine hizmet veren tesisin tüm odalarında; minibar, telefon, banyo, saç kurutma makinesi, klima ve kablosuz internet bulunuyor. Tesiste ayrıca restoran, fitness center, toplantı salonu, otopark, kafe, bar, kablosuz internet, telefon ve faks hizmeti gibi olanaklar da mevcut.

Almanya’nın Hamburg‘ Şehrinden gelen Akif Palaz dün akşam Kapıkule’den giriş yaptığını uzun bir yolculuğun ardından dün gece Hotel şimşekte konaklayarak, dinlenmiş bir şekilde memleketime gideceğim dedi.Sılayoluculuğunun iyi gectiğini söyleyen ‚Akif Palaz.

Bulgaristan cevre yollunun bozuk olduğunu ,Sofya da Cevre yolu ayrımında döner kavşak inşatının devam ettiğini , o yolda uzun kuyrukların oluştuğunu söyledi.

Palaz ‚ Vatandaşlarımızın Türkiye’ye girdiklerinde mutlaka dinllenerek yola devam etmelerini söyledi.Hotel şimşeğin hizmetlerinden memnun kalan ‚Akif Palaz‘ Hotel Şimşek artık 2 inci evimiz olacak dedi.