DOLAR 39,2345 -0.07%
EURO 44,8839 0.31%
ALTIN 4.204,250,66
BITCOIN 42491821.96686%
ETARENTACAR
Acibadem Yaz 2025
ETA Türkiyeyolyardimi
İstanbul’da trafikte yol verme kavgası, ilginc olansa…..
78 okunma

İstanbul’da trafikte yol verme kavgası, ilginc olansa…..

24 Ağustos 2020 00:10
İstanbul’da trafikte yol verme kavgası, ilginc olansa…..
0

BEĞENDİM

Egetürk

İstanbul’da trafikte yol verme tartışmasında bir sürücü, aracından inerek kadın sürücüye tokat attı. Kadın sürücü eski tekvandocu çıkınca saldırgan, ummadığı bir tepkiyle karşılaştı.

 

Cepnet

İstanbul’da bir ara sokakta bir kadın ve bir erkek sürücü tartışmaya başladı. İddiaya göre, erkek sürücü kendine yol vermediği için aracından inip, kadın sürücüye tokat attı.

Eski tekvandocu olan Fatma Z. isimli kadın ise tokat karşısında önce kendini savundu, daha sonra ise erkek sürücünün burnundan tutarak etkisiz hale getirdi. Bu sırada el freni çekilmeyen adamın kullandığı araç ise hareket etti. Aracın hareket etmesi ile panikleyen erkek sürücü, yaklaşık 2 metre giden aracına hızla binerek el frenini çekti. Bu sırada ikilinin arasına bir genç girerek ayırdı. Erkek sürücünün aracına binerek olay yerinden uzaklaşmasının ardından kadın da aracına binerek olay yerinden uzaklaştı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.