Avrupanin bazi yerlerinde Okullarin yaz Tatilinin baslamasiyla Gurbetcilerimiz Tatilerini gecirmek üzere Memleketlerine Karayoluyla yola koyuldular . Gecen yillarda da oldugu gibi bu yilda Karayolunu sectiler . Ucak biletlerinin asiri pahali olmasi sebebiylede buna birazcikta mecbur birakildik sayilir .

Her gecen yil yeni yeni Rekorlarin kirildigi Avrupanin en büyük kara Gümrük kapisi olan Kapikuleyi genelde Gurbetcilerimiz tercih ediyor.

Gectimiz günlerde Trakya Gümrük ve Ticaret Müdürlügünün yaptigi aciklamada da Haziran ayinda bu yil gene yeni Rekorun kirildigi yönünde , bu yüzden de Kapikulede olusan yogunluk yüzünden diger Kapilarinda kullanilmasi yönünde yetkililer tafsiyede bulundu.

Ayrica biz Silayolu ekibi olarak basta Baskanimiz Sezai Koc-Ferit Odabas ve Sevket Kara-  Sezer Demir-  Kamil Arayan- Erkan Yildirim-Medet Misir ve diger admin Arkadaslar olusturdumuz WhatsApp gruppunda tarih tarih sizlere yardimci olmaya calisiyoruz ve suana kadar aldimiz olumlu tepkiler ayricada özeldende cok Tesekkür ve dua aldik .

Bizlerden ve sizlerden Allah razi olsun. WhatsApp gruplarimizda da gördümüz ve takib ettimiz kadariyla yogunluk genelde Horgos Rözske Macar Sirb Gümrügünde yasanmakta . Alternatif olarak Tompa daha sakin ve Backi Breg bos oluyor bu Gümrüklerde kullanilabilir ve 24 saat aciktir.