Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Dokuzkavaklar Mahallesi’nde korkunç bir trafik kazası yaşandı. Ankara Bulvarı üzerinde meydana gelen trajik trafik kazasında, Almanya'nın Köln kentinde uzun yıllar yaşayan iş adamı Hüseyin Öksüzoğlu (56) hayatını kaybetti. 

 

Öksüzoğlu'nun kullandığı 20 BM 830 plakalı otomobil seyir halindeyken bir anda direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yan yol ile ana yol ayrımındaki yön tabelası direğine çarparak durabildi. Kazayı gören çevre sakinleri, durumu hemen sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. 

 

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, araçta sıkışan Hüseyin Öksüzoğlu’na ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Ancak, yapılan müdahalelerde sürücünün yaşamını yitirdiği belirlendi.

 

Kaza sonrası yapılan incelemede, araca ait bir fren izine rastlanmasığı belirtildi.

Kaynak ve Fotoğraf: merhabaizmir.com

Haber: Silayolu.com İbrahim Yırtmaz

Silayolu.com internet sitesinde paylaşılan haberlerin, kaynak linki verilmeden başka platformlarda paylaşılmasının veya video habercilikte kullanılmasının hukuki bir suç olduğunu hatırlatır! Bu uyarıyı dikkate almayan kişi ve kurumlar hakkında hukuki süreç başlatılacağını ifade etmek isteriz.