
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkanlığında düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı sona erdi. Erdoğan, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri 31 ilde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına gösterilern hassasiyet için vatandaşlara teşekkür etti.
Hastalığın insandan insana bulaşarak yayıldığını belirten Erdoğan, ”İnsan hareketliliğini ne kadar azaltırsak saldırın yayılma zincirini o derece kırabiliriz” dedi. Erdoğan, şunları kaydetti:
”Okullar, işletmeler, spor tesislerdeki yerlerde faaliyetlere ara verilmesinin büylük katkısı olmuştur. Bu güzel gidişi devam ettirmek için hafta sonu sokağa çıkma sınırlandırmasını bayram sonrasına kadar sürdürmeyi düşünüyoruz. Bu hafta sonu 3 gün süreyle sokağa çıkma kısıtlamasını uygulayacağız. 1 Mayıs-3 Mayıs’ta sokağa çıkma sınırlandırılmasına vatandaşlarımızın riayet etmesini istiyoruz. Cumartesi günü saat 14.00’e kadar marketler açık olacaktır.”
Tags: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ; Bayram sonuna kadar her hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması olacak
1
Dolandırıcılar Sahte Evlilik İle Gurbetçi Vatandaşın 32 Dairesini Elinden Aldılar.
39998 kez okundu
2
Didim’de Korkunç Kavga: Gurbetçi Genç Yoğun Bakıma Alındı.
33449 kez okundu
3
Alkollü Sürücü, Gurbetçi Ailenin Aracına Çarptı: 3 Yaralı.
29230 kez okundu
4
Samsun’da Feci Kaza: 12 Yaşındaki Türk Çocuğu Şoför Hayatını Kaybetti, 3 Yaralı.
23286 kez okundu
5
İki Gurbetçinin Limon Ağacı Tartışması Ölümle Sonuçlandı.
21970 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.