Sırbistan ile Hırvatistan arasındaki en yoğun geçiş noktalarından biri olan Batrovci Sınır Kapısı‘nda meydana gelen zincirleme trafik kazası, hali hazırda yoğun olan trafiği tam bir çileye dönüştürdü. Paskalya tatili yoğunluğuyla birleşen kaza nedeniyle kilometrelerce kuyruk oluştu.
Edinilen bilgilere göre, sınır kuyruğunda bekleyen hem yerli hem de yabancı plakalı toplam beş araç zincirleme kazaya karıştı. Şans eseri kazada yaralanan olmazken, araçlarda büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.
Olay yerine intikal eden polis ekipleri incelemelerini sürdürürken, kaza nedeniyle yolun sol şeridi trafiğe tamamen kapandı. Diğer şeritlere yönlenmek zorunda kalan sürücüler, geçiş süresinin iki saati aşmasına neden olan büyük bir tıkanıklıkla karşı karşıya kaldı.
Güncel Durum: Batrovci-Bajakovo çıkış yönünde bekleme süresi artarken, Sırbistan’a giriş yönünde trafiğin şu an için akıcı olduğu bildirildi.
Sadece kaza değil, bugün sabah saatlerinden itibaren Sırbistan sınırlarında tam bir “Paskalya yoğunluğu” hakim. Avrupa Birliği ülkeleri ile Sırbistan arasındaki sınır kapılarında (Hırvatistan, Romanya, Macaristan ve Bulgaristan) uygulanan EES (Giriş-Çıkış Sistemi) kontrollerinin 24 saat kesintisiz ve titizlikle yapılması, bekleme sürelerini katladı.
Sılayolu.com Takipçilerinin Dikkatine:
Kaynak: silayolu.com
1
2025 Türkiye – Almanya Arası Gümrük Limitleri
68721 kez okundu
2
Sıla Yolunda Feci Kaza: Baba ve Oğlu Hayatını Kaybetti.
39129 kez okundu
3
Türkiye’den gelen araçta 100 bin adet sigara yakalandı.
26596 kez okundu
4
Gurbetçi Vatandaş Sınır Kapısında Hayatını Kaybetti: “İnsan Hayatı Bu Kadar Ucuz Olamaz”.
26438 kez okundu
5
Türkiye’ye Giden Araç İçerisinde Beyan Edilmeyen 60 Bin Avro Yakalandı
26179 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.