Düğün için Adana’ya giden Almanyalı bir aile kaza yaptı. Kazada 1 yaşındaki Hasancan öldü
KAMYONA ÇARPTILAR
Almanya’dan akrabalarının düğününe giden Aktaş Ailesi, Adana’da düğün yolunda kaza yaptı. Kazada bir yaşındaki Hasancan Deniz yaşamını yitirirken, 10 kişi de yaralandı. Remzi Aktaş, (47) kiraladığı otomobil ile Yüreğir ilçesi Doğankent Mahallesi’nde seyir halindeyken, bir akaryakıt istasyonundan yola çıkan kamyona çarptı.
ŞOFÖR KAÇTI
Kazanın ardından kamyon sürücüsü olay yerinden kaçarken, araçta bulunan ve yaralanan 6’sıçocuk 11 kişi, ambulansla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Hastanede tedavi gören Hasancan Deniz’in tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadıgı açıklandı. Kaçan kamyon şoförünün her yerde arandığı belirtildi.
KAMERALAR İNCELENİYOR
Akrabalarının mutlu anına ortak olmak için Almanya’dan yola çıkan ailenin yaşadığı dram Adana’da yürek yakarken, akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, kazanın ardından üzerinde iş makinesi yüklü aracını bırakarak kaçan kamyon sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.
ADANA
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.