DOLAR 42,6329 0.05%
EURO 49,9973 0.24%
ALTIN 5.811,820,33
BITCOIN 3895119-0.83173%
Duru Bulgur
Köln Bonn Airport
Aksaraylı gurbetçiye, Hırvatistan’da bin 400 avro para cezası kesildi.
4969 okunma

Aksaraylı gurbetçiye, Hırvatistan’da bin 400 avro para cezası kesildi.

24 Mayıs 2025 17:03
Aksaraylı gurbetçiye, Hırvatistan’da bin 400 avro para cezası kesildi.
2

BEĞENDİM

Almanya’dan eşiyle birlikte sıla yolu üzerinden karayoluyla tatile giden Aksaraylı gurbetçi vatandaşa, Almanya’ya dönüş yolunda Hırvatistan gümrük memurları 1.400 avro para cezası kesti.

Aksaray’da tatil yaptıktan sonra yaşadığı ülkeye dönüş yapan gurbetçi vatandaşın bulunduğu araç Hırvatistan’da gümrük memurları tarafından detaylı aramaya tabi tutuldu. Yolculara ikişer paket sigara izin verilmesine rağmen araçta sekiz karton sigara ele geçirildi.

Yakalanan sigaralardan ikişer paket yolculara iade edilerek, geri kalanına imha edilmek üzere el konuldu. Sürücüye ise 1.400 avro para cezası kesildi. Yaptığına pişman olan Aksaraylı gurbetçi vatandaş, “Bu bana büyük bir ders oldu.” diyerek kesilen para cezasını peşin olarak ödedikten sonra yoluna devam etti.

Silayolu.com internet sitesinde paylaşılan haberlerin, kaynak linki verilmeden başka platformlarda paylaşılmasının veya video habercilikte kullanılmasının hukuki suç olduğunu hatırlatırız! Bu uyarıyı dikkate almayan kişi ve kurumlara karşı hukuki süreç başlatılacaktır.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.