DOLAR 38,4304 0.04%
EURO 43,8007 0.07%
ALTIN 4.116,730,42
BITCOIN 3603611-0.12567%
ETARENTACAR
E.T.A RENT A CAR
ETA Türkiyeyolyardimi
Kapıkule’de “gurbetçi” yoğunluğu
72 okunma

Kapıkule’de “gurbetçi” yoğunluğu

14 Ağustos 2014 16:13
Kapıkule’de “gurbetçi” yoğunluğu
0

BEĞENDİM

E.T.A Türkiyeyolyardimi.com

Kapıkule Gümrük Kapısı’nda, yıllık izinlerini memleketlerinde geçiren gurbetçilerin dönüşü dolayısıyla yoğunluk oluştu.

Sabah erken saatlerden itibaren gümrük kapısına gelerek işlemlerini tamamlayan gurbetçiler, yurt dışına çıkış için Bulgaristan Kaptan Andreevo Sınır Kapısında beklemeye başladı.’ Bulgaristan’daki sınır kapısında bekleyenlerin artması üzerine Kapıkule’de de yoğunluk oluştu.Sıcak havada beklemek zorunda kalan gurbetçiler, zaman zaman klakson çalarak durumu protesto etti.

Almanya’ya giden Nazire Torun, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 3,5 saattir sıra beklediğini ve sıcak havada araç içerisinde beklemekte zorlandıklarını söyledi.

Nuri Gökcan da ailesiyle Almanya’ya gittiğini ve 5 saattir gümrük kapısında beklediğini belirtti. Gökcan, Bulgaristan’ın yavaş davranması nedeniyle kuyruk oluştuğunu öne sürdü.

Cepnet

Kenan Doğan ise yaklaşık 4,5 saattir beklediğini ve yetkililerin bu duruma bir an önce çözüm bulması gerektiğini kaydetti.

AA

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.