Almanya'nın Münih kentinde yer alan Münih Havalimanı'nda gümrük görevlileri bir kaçakçılık girişimini engelledi. Yapılan kontrolde bir torba yufkanın arasına gizlenmiş altın bilezikler bulundu.

 

Türkiye'den gelen 40 yaşındaki kadın bir yolcu, Münih Havalimanı'ndaki gümrük alanını yeşil çıkıştan geçmek üzereyken, gümrük memurları tarafından kontrol edilmek üzere durduruldu. Detaylı incelemede bagajın röntgeni çekildiğinde, memurlar "çeşitli altın takılar" fark etti.

 

Polis ekipleri daha sonra çok sayıda gıda maddesinin bulunduğu bagajın içeriğini daha yakından inceledi. İnceleme sıraaınsa yufka ekmeklerinin arasına gizlenmiş 2 adet bilezik bulundu.Altınlara el konulurken yolcu hakkında işlem başlatıldı.

 Fotoğraf: Münih Gümrük Müdürlüğü

Haber: Silayolu.com İbrahim Yırtmaz

Silayolu.com internet sitesinde paylaşılan haberlerin, kaynak linki verilmeden başka platformlarda paylaşılmasının veya video habercilikte kullanılmasının hukuki bir suç olduğunu hatırlatır! Bu uyarıyı dikkate almayan kişi ve kurumlar hakkında hukuki süreç başlatılacağını ifade etmek isteriz.