Almanya'da gerçekleşen 2024 Avrupa Şampiyonası tüm hızıyla devam ediyor. Taraftarlar, takımlarının galibiyetlerini araçları ile trafikte konvoy yaparak kutluyor. Fakat dün akşam Berlin'de bu konvoylara katılan dikkatsiz ve aşırı hızlı bir sürücü bir kişinin hayatını kaybetmesine sebep oldu.

 

Olay, 26 Haziran Çarşamba akşamı saat 23.00 sularında Türkiye-Çekya maçı sonrası Berlin-Neukölln Hermannstrasse'de yaşandı. Önündeki araçları sollayarak hızla ilerleyen ve içerisinde 2 yolcu bulunan Mercedes sürücüsü, karşıdan karşıya geçmek isteyen 67 yaşındaki bir yayaya çarptı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre 67 yaşında ki yayanın aracın çarpması ile 20 metre havaya yükseldiği ifade edildi. 

 

Olay sonrası biraz ileride duran Mercedes içerisinde bulunan 3 kişinin başka bir araca binerek olay yerinden kaçtığı, kaza yerine sağlık ekiplerinin sevk edildiği fakat 67 yaşındaki yayanın tüm müdahalelere rağmen kurtulamadığı ifade edildi.

 

 

Kaza araç kamerasına kaydedildi.

Kazanın, olay anında bölgede bulunan başka bir aracın kamerası ile kayıt altına alındığı ifade edilirken, polis ekipleri tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

 Fotoğraf: RTL.de

Haber: Silayolu.com İbrahim Yırtmaz

Silayolu.com internet sitesinde paylaşılan haberlerin, kaynak linki verilmeden başka platformlarda paylaşılmasının veya video habercilikte kullanılmasının hukuki bir suç olduğunu hatırlatır! Bu uyarıyı dikkate almayan kişi ve kurumlar hakkında hukuki süreç başlatılacağını ifade etmek isteriz.