SılaYolu.com yine bir ilke imza atarak ‘ WhatsApp Haber Hattını kurdu.

Sizde SılaYolu.com  WhatsApp haber hattına görüntü ve bilgi göndererek gönüllü muhabirimiz olabilirsiniz. Haberinizi yollayın gündemi siz belirleyin…

Çekin gönderin yayınlayalım

Karşılaştığınız olayları, eylemleri, sorunları görüntüleyin, fotoğraflayın, yazın ve bize yollayın. Gerçekleri hep birlikte yayalım.Sesimiz daha güçlü çıksın

Siz de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz fotoğraf, video ve bilgileri WhatsApp haber hattımıza göndererek gönüllü muhabirimiz olabilirsiniz.

Gönderileriniz SılaYolu.com’da nasıl yer alır? 

Gönderdiğiniz haberler, taşıdığı öneme göre sitemizin anasayfa manşetinde de yer alabilir, manşet dışındaki kategorilerde de değerlendirilebilir. Her an her yerde karşılaştığınız bir durumu cep telefonunuzla görüntüleyebilir, videoya çekebilir ve konuyla ilgili tüm bilgileri  yazdıktan sonra WhatsApp’ı kullanarak bize iletebilirsiniz. Dilerseniz haberi sizin isminizle, isminizin açıklanmasını istemiyorsanız ‘bir okuyucumuz’ şeklinde yayınlayabiliriz.

Ne tür haberler yollanabilir? 

Yakınınızda meydana gelen bir kaza ,patlama, şiddet, sosyal sorumluluk projesi gibi her türlü olayı anında görüntüleyerek bizimle paylaşabilirsiniz. SılaYolunda iseniz Yolda karşılaştığınız sorunları, veya bir kazayı, sınırlardaki kuyrukları, hatalı sollamaları v.s. haber değerinde olan her konuyu nerede olursanız olsun ‘ SılaYolu.com’ Whatsapp haber hattına gönderin biz yayınlayalım.

Video ya da fotoğraf çekerken nelere dikkat etmelisiniz?

Video ya da fotoğraf çekerken öncelikle cep telefonunuzu yatay bir şekilde kullanmanız gerekmektedir. Cep telefonunu dikey şekilde kullanmanız halinde çekeceğiniz videonun ya da fotoğrafın boyutu küçük olacağından etkili ve estetik olmayacaktır. Video çekimi yaparken cep telefonunu olabildiğince az hareket ettirmeli, geniş bir alanı görüntüleyecekseniz eğer cep telefonunu olabildiğince yavaş bir şekilde çevirmelisiniz.

Siz gönderin, biz yayınlayalım.

SılaYolu.com WhatsApp ihbar hattını kullanarak artık çevrenizde olan bitenleri anında SılaYolu.com’a atabilirsiniz.

Video, fotoğraf ve haber bilgisini anında geçebileceğiniz SılaYolu.com  WhatsApp haber hattı sizden gelen ve haber değeri taşıyan olayları haberleştirerek sizin adınızla sitede paylaşacak. Böylelikle bize iletmek istediğiniz haberleri nerede olursanız olun ve olup bitenleri herkese ulaştırma da önemli payınız olacak.

Kurulduğu günden beri ilklere imza atan SılaYolu.com bu uygulama ile de bir ilke imza atmış olacak.

Siz gönderin, biz yayınlayalım. İşte WhatsApp haber hattı numaramız.  + 49 151 47 47 97 50

Haberlerinizi bekliyoruz.

www.silayolu.com

Team

iyi haberler diler.

Artık size çok daha yakınız.

15 Yıldır ‘ Biz Sizinleyiz’

SılaYolu.com Whatsapp haber hattı