Bu sabah erken saatlerde Bulgaristan’ın Maritsa Otoyolu Türkiye istikameti Kapıkule Sınır Kapısına 20-30 kilometre mesafede ilerleyen bir araç ciddi bir kazaya karıştı.
Sabah saat 06.30 sularında meydana gelen kazada, Almanya’nın Mannheim kentinden sılay oluna çıkan 4 kişilik ailenin içerisinde bulunduğu MA- TC 22 plakalı otomobil kontrolden çıkarak yol kenarındaki bariyerlere çarptı.Araçta bulunan aynı aileden iki yetişkin iki çocuk toplam dört kişi kazada çeşitli şekillerde yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi.
Aile üyeleri, tedavilerinin Türkiye’de yapılmasını talep etti ve kazazedeler ambulansla Türkiye’ye nakledildi.Kaza nedeniyle Türkiye yönüne giden trafik geçici olarak durduruldu, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. Yoğunluk sabah saatleri boyunca devam etti.Yetkililer, yaz dönemiyle birlikte artan araç trafiğine dikkat çekerek, “Sıla Yolu”nu kullanan sürücülerin hız limitlerine uymaları ve dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.
Hayatını Kaybetti
Ağır yaralı olarak hastahaneye kaldırılan dede tüm müdahalelere rağnen kurtarılamadı. Baba ve iki çocuğunun sağlık durumları ise iyi.
Haber: Silayolu.com İbrahim Yırtmaz
1
2025 Türkiye – Almanya Arası Gümrük Limitleri
42867 kez okundu
2
Sıla Yolunda Feci Kaza: Baba ve Oğlu Hayatını Kaybetti.
33637 kez okundu
3
Türkiye’den gelen araçta 100 bin adet sigara yakalandı.
22614 kez okundu
4
Gurbetçi Vatandaş Sınır Kapısında Hayatını Kaybetti: “İnsan Hayatı Bu Kadar Ucuz Olamaz”.
22043 kez okundu
5
Türkiye’ye Giden Araç İçerisinde Beyan Edilmeyen 60 Bin Avro Yakalandı
21327 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.