İngiltere’de Liverpool Kadın Hastanesi önünde, dün meydana gelen ve bir kişinin ölümüne yol açan patlamanın bir “terör olayı” olduğunu açıkladı. Eylemi ile ilgisi olduğu düşünülen 20 ile 29 arasında değişen 4 kişinin de gözaltında alındığı duyuruldu.
İngiltere’de Liverpool Kadın Hastanesi önünde dün meydana gelen ve bir kişinin ölümüne yol açan patlamanın, bir taksideki teröristin eylemi olduğu ortaya çıktı.
TAKSİ ŞOFÖRÜ KAHRAMAN İLAN EDİLDİ
Takside yolcu olarak bulunan teröristin planladığı eylemi farkeden taksi şoförü David Perry, aniden taksiden çıkarak, yolcuyu taksiye kilitledi. Ve bu sırada eylemi gerçekleştiren terörist olay yerinde öldü. Halk ve Polis teşkilatı olayda yaralanan taksi şoförü David Perr’yi kahraman ilan etti.
Başbakan Boris Johnson ve İçişleri Bakanı Priti Patel de olayı “korkunç” olarak nitelendirerek ve soruşturmanın genişletildiğini bildirdi.
Tags: avrupa haberleri son dakikaingiltere haberleriLiverpoolpatlamaTerör eylemi
1
Gurbetçi Vatandaş Karakolda Hayatını Kaybetti.
29121 kez okundu
2
Almanya’da Gurbetçi Kayınbaba ve Damadı Öldürüldü.
27136 kez okundu
3
Gurbetçi Genç Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti.
23028 kez okundu
4
Düğün Konvoyuna Katılan Gurbetçilere Ait 20 Araç Trafikten Men Edildi.
21365 kez okundu
5
Almanya’da 21 Yaşındaki Engelli Türk Kızı Uçaktan İndirildi. Detaylar Haberde.
20488 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.