Almanya'daki ilk şubesini birkaç ay önce açan CitySafes, Köln’de düzenlediği tanıtım toplantısı ile hakkındaki merakları da giderdi.

Avrupa genelinde 58 şubeye ve 150 binden fazla müşteriye sahip olan CitySafes, geçtiğimiz hafta sonunda bir tanıtım programı düzenledi. Köln’de gerçekleşen toplantıya, davetliler ile basın mensupları katıldı. 

Banka kasaları kiralama hizmeti sunan Citysafes; Almanya’daki ilk şubesini Ağustos ayında Köln, Gereonstraße 5 adresinde hizmete sundu. O tarihten bu yana yoğun ilgi ile takip edilen Citysafes resmi tanıtım toplantısı ile de merakları giderdi.

Citysafes, değerli eşyalarınızı güvenle saklar

Özelikle Türk kültüründe düğünde takılan takılar gibi, maddi değerinin yanı sıra manevi değere de sahip birçok eşya evlerde saklanmaya çalışılır. Ancak Almanya'da her yıl sayısız ev hırsızlığı ve yangın ile değerli eşyaların kaybı, maddi manevi büyük zararlara yol açmakta

Ne yazık ki, insanlar genellikle bu tür olaylardan sonra mülklerini daha iyi korumayı düşünmeye başlar. CitySafes, müşterilere, yangın ve hırsızlığa karşı 100% korumalı, yüksek güvenlikli banka kasalarında eşyalarını güvenle saklama olanağı sunmakta.

Bankaların kasa hizmetini durdurması da insanların değerli eşyaları saklayacak yerinin kalmamasına neden oluyor. CitySafes, bu hizmeti devralarak insanların, değerli eşyalarını güvenle saklamaya devam etmelerini sağlıyor. 

Kasa kiraları ne kadar?

CitySafes kasaları ayda 8,95 eurodan başlayan fiyatlarla kiralanabiliyor. Çeşitli kasa boyutları hakkında daha fazla bilgi almak ve randevu oluşturmak için “citysafes.de” sitesini ziyaret edebilirsiniz.