Cuma günü sabah saatlerinde Basel’e bağlı Müttenz kasabasında bir UBS şubesine saldırı düzenlendi.
Ana cadde (Hauptstrasse) üzerinde bulunan bankaya saldırı düzenleyen fail, çaldığı para dolu çantayla kayıplara karıştı.
Kanton polisinin yaptığı ilk açıkalaya göre; saldırgan, beyaz maskeli, sarı peruklu ve uzun hırkalı olarak görüntülendi. Saat 11 civarında bankaya girerek silah zoruyla banka görevlilerinden paraları alıp kaçan saldırgan izini kaybettirmeyi başardı.
Polis, civarda ve tüm çevredeki dükkanlarda aramasına rağmen, şu ana kadar failin izine rastlayamadı.
FAİLİ BULANA 5 BİN FRANK ÖDÜL!
Basel Polisi, ayrıca failin yakalanmasını sağlayacak bilgileri verenlere de 5.000 Frank’a kadar ödül verileceğini açıkladı.
Tags: avrupa haberleribanka soygunuIsvicre haberlerison dakika
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.